CELEBRITIES

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Britney Spears για την ψυχολογική της κατάσταση


The Jennettes

24 Απριλίου 2019

20160828-zaa-d20-712.jpg

H pop τραγουδίστρια μετά την έξοδό της από την ψυχιατρική κλινική που αποφάσισε να νοσηλευτεί οικειοθελώς έκανε ένα βίντεο-εξομολόγηση για να αποκαταστήσει την αλήθεια και όλα όσα έχουν ακουστεί αυτό το χρονικό διάστημα.

Η ίδια γνωρίζει τη δύναμη που έχουν τα social media και με τη τελευταία της ανάρτηση θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

«Ήθελα να πω απλά ένα γεια γιατί όσα λέγονται για μένα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο» έγραψε η 37χρονη τραγουδίστρια. «Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε και ακούτε για μένα. Η κατάστασή μου είναι μοναδική αλλά σας υπόσχομαι ότι κάνω ό,τι είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή», συμπληρώνει. Ακόμη, δε παραλείπει να ευχαριστήσει τους φίλους της για τη στήριξή τους ζητώντας τους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της ώστε να το ξεπεράσει πιο εύκολα.

Η Britney ακολουθεί ένα πρόγραμμα ψυχοθεραπείας προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοκ που της προκάλεσε η κατάσταση υγείας του πατέρα της, o οποίος ήταν πολύ κοντά στο θάνατο.

 

Δείτε ακόμη:

Το σπίτι που πούλησε η Britney Spears είναι η αποθέωση του μίνιμαλ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.