CELEBRITIES

Jennifer Lopez vs Elizabeth Taylor: Ποια έχει κάνει τους περισσότερους γάμους;


The Jennettes

12 Μαρτίου 2019

20100924-zaf-g49-1331.jpg

H ανακοίνωση του αρραβώνα της Jennifer Lopez έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, και δεν είναι τυχαίο. Η λατίνα star θα ανέβει για τέταρτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, πλησιάζοντας επικίνδυνα το ρεκόρ της Elizabeth Taylor. Πόσες φορές όμως έχει παντρευτεί, ή πλησιάσει το γάμο η κάθε μία;

Elizabeth Taylor: 8 γάμοι και 7 σύζυγοι

Η Elizabeth Taylor είχε αποδειχθεί κάποιου είδους ειδήμων του γάμου (ή το ακριβώς αντίθετο...) αφού κατάφερε να παντρευτεί 8 φορές, εκ των οποίων τις δύο με τον ίδιο άντρα, τον Richard Burton. O πρώτος της γάμος ήταν όταν η Elizabeth ήταν 18 χρονών, το 1950. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο Conrad Hilton (της γνωστής οικογενείας βεβαίως), τον οποίο παντρεύτηκε με ένα νυφικό που θεωρήθηκε η επιτομή του στιλ της δεκαετίας του '50.

Ο γάμος διήρκησε μόλις 9 μήνες, και το 1952 η Elizabeth παντρεύτηκε τον Michael Wilding, από τον οποίο πήρε διαζύγιο 5 χρόνια αργότερα, το 1957. Αμέσως μετά το διαζύγιο, παντρεύτηκε τον Αμερικανό παραγωγό ταινιών Mike Todd. Αυτός ήταν και ο μόνος γάμος της που δεν έληξε με διαζύγιο, καθώς ο Todd σκοτώθηκε όταν συνετρίβη το ιδιωτικό του jet το 1958. 

Η Taylor, προκειμένου να διαχειριστεί την απώλεια, παντρεύτηκε τον καλύτερο φίλο του Todd, Eddie Fisher, σε μια κλειστή τελετή στο Las Vegas, το 1959. Το 1964 όμως, ήρθε στη ζωή της ο Richard Burton, με τον οποίο ξεκίνησε ένα φλογερό ειδύλλιο. Και οι δύο χώρισαν τους τότε συζύγους τους και παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά.

Μετά από 10 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε, αλλα ως ορισμός του "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε" ξαναπαντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα. Το 1976 χώρισαν οριστικά, και η Elizabeth Taylor παντρεύτηκε τον γερουσιαστή John Warner. Ο τελευταίος σύζυγός της ήταν ο Larry Fortensky με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1991 μέχρι το 1996. Η Taylor δήλωνε πως έχει κοιμηθεί μόνο με τους άντρες που είχε παντρευτεί και πως ποτέ δεν είχε απλώς ένα ειδύλλιο.

Jennifer Lopez: 3 γάμοι και 2 αρραβώνες

Η 49χρονη star έχει δηλώσει ότι είναι εξαρτημένη από την αγάπη και έχει φόβο να μείνει μόνη της. Μέχρι στιγμής έχει παντρευτεί ήδη 3 φορές, ενώ έχει υπάρξει και σε αρκετές μακροχρόνιες σχέσεις, εκ των οποίων οι δύο έχουν φτάσει στον αρραβώνα (μεταξύ αυτών η τωρινή της σχέση με τον Alex Rodriguez).

Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο κουβανός σερβιτόρος Ojani Noa, με τον οποίον έμεινε παντρεμένη από το 1996 έως το 1997. Το διαζύγιο οδήγησε σε μια σειρά από νομικές διαμάχες που έφτασαν μέχρι και το 2006.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια είχε μια σχέση με τον Diddy, από τον οποίο χώρισε και παντρεύτηκε τον χορευτή Cris Judd το 2001. Οι δυο τους χώρισαν ενάμιση χρόνο αργότερα. Λίγους μήνες μετά, ακολούθησε ο διάσημος αρραβώνας της με τον Ben Affleck, Το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2003, αλλά ανέβαλαν το γάμο την προηγούμενη μέρα. Χώρισαν τελικά το 2004.

Μόλις έξι μήνες μετά το χωρισμό της με τον Ben, η JLo παντρεύτηκε τον Marc Anthony, με τον οποίο έκανε δύο παιδιά κι έμεινε παντρεμένη για 10 χρόνια. Η διάσταση ήρθε το 2011, αλλά τα χαρτιά του διαζυγίου ολοκληρώθηκαν το 2014, με την JLo να κρατάει την κηδεμονία των διδύμων.

Mπορεί αυτήν τη στιγμή η Elizabeth Taylor να προηγείται κατά μερικούς συζύγους της λατίνας star, αλλά αν συνεχίζει με αυτούς τους ρυθμούς, η Jennifer Lopez έχει μπροστά της 30 χρόνια για να την ξεπεράσει!

Δείτε επίσης: To σώμα της 48χρονης Jennifer Lopez καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.