Γιατί η «Κέλι» του «Μπέβερλι Χιλς» δεν έγραψε τίποτα για τον Λουκ Πέρι

Gazzetta team
Γιατί η «Κέλι» του «Μπέβερλι Χιλς» δεν έγραψε τίποτα για τον Λουκ Πέρι
Όλοι οι συμπρωταγωνιστές του Λουκ Πέρι στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» είχαν κάτι να πουν για τον θάνατο του ηθοποιού είτε με ποσταρίσματα στα social media, είτε με δηλώσεις σε ιστοσελίδες και περιοδικά. Όλοι εκτός από την Τζένι Γκαρθ που στη σειρά είχε υποδυθεί την Κέλι.

Για μέρες περίμεναν μία αναφορά στο Λουκ Πέρι οι ακόλουθοί της στα social media. Και όταν η 46χρονη ηθοποιός ανέβασε για την Ημέρα της Γυναίκας μία φωτογραφία με τις τριες κόρες της, άρχισαν οι διαμαρτυρίες και τα αρνητικά σχόλια. Τα οποία ήταν τόσο έντονα, που ανάγκασαν την Γκαρθ να απαντήσει.

«Επέλεξα να ποστάρω μια φωτογραφία των κοριτσιών μου. Επειδή είναι η ζωή μου. Επειδή είναι μια μέρα για να γιορτάζουμε όλες τις γυναίκες. Μου πήρε πολύ για να θέλω να γιορτάζω το οτιδήποτε. Το σκέφτηκα πολύ και ξέρω πως έτσι θα ήθελε ο αγαπημένος μου φίλος. Τα παιδιά του ήταν η ζωή του. Και όποιος τον γνώριζε το ξέρει αυτό και επίσης ξέρει πως δεν έδινε δεκάρα για τα social media. Οπότε σταματήστε να βγάζετε συμπεράσματα, να κρίνετε ή να κάνετε αγενή σχόλια», έγραψε η ηθοποιός.

Πηγή: Reader.gr