H Κιμ Καρντάσιαν έκανε εξώφυλλο την 6χρονη κόρη της και δηλώνει... περήφανη (pics)

Gazzetta team
H Κιμ Καρντάσιαν έκανε εξώφυλλο την 6χρονη κόρη της και δηλώνει... περήφανη (pics)
Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της διάσημης Αμερικανίδας τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν να συναινέσει (αν όχι να προκαλέσει) στην παρουσία της μόλις 6 χρονών κόρης της σε εξώφυλλο περιοδικού μόδας στις ΗΠΑ.

Η 6χρονη Νορθ έκανε την «πρεμιέρα» της στον κόσμο των celebrities, με δεκάδες φωτογραφίες της να δημοσιοποιούνται στο περιοδικό μόδας "BeautyInc", με χιλιάδες χρήστες των social media να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους προς την Καρντάσιαν κάτω από την σχετική ανάρτησή της στα social media.

Όπως επεσήμαναν οι περισσότεροι εξ όσων σχολίασαν τις φωτογραφίες της 6χρονης Νορθ, είναι ανεπίτρεπτο μία μητέρα να χρησιμοποιεί το παιδί της για να πετύχει μεγαλύτερη δημοσιότητα, ενώ πολλοί ήταν κι όσοι κατήγγειλαν την απόφαση της Αμερικανίδας τηλεπερσόνας, αναφέροντας πως «σίγουρα ένα παιδί 6 ετών έχει πιο χρήσιμα πράγματα να διδαχθεί από τις φωτογραφίσεις, τα μακιγιάζ και την μόδα».

Από την άλλη πλευρά, η ίδια η Καρντάσιαν δεν φαίνεται να βρήκε κάτι μεμπτό από την φωτογράφιση, δηλώνοντας περήφανη για τα πρώτα βήματα της κόρης της στην βιομηχανία της μόδας, ενώ δήλωσε πως η Νορθ απολαμβάνει κάθε στιγμή στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Νορθ Γουέστ, όπως είναι το πλήρες όνομα της μικρής, αποτελεί το πρώτο παιδί της Καρντάσιαν με τον διάσημο ράπερ Κάνιε Γουέστ, ενώ το ζευγάρι έχει αποκτήσει κι άλλα δύο παιδιά: τον 4χρονο Saint και την Σικάγο, ηλικίας ενός έτους.