Η Κέιτι Πέρι πλήρωσε 50.000 δολάρια για να μην βγει μία άγνωστη ραντεβού με τον Ορλάντο Μπλουμ (vid)

Gazzetta team
Η Κέιτι Πέρι πλήρωσε 50.000 δολάρια για να μην βγει μία άγνωστη ραντεβού με τον Ορλάντο Μπλουμ (vid)
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2016, αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά διαλείμματα στο ενδιάμεσο.

Πέρα από τα αγνά της κίνητρα για βοήθεια και συμπαράσταση, η Κέιτι Πέρι συμμετείχε σε φιλανθρωπική δημοπρασία για τους πληγέντες της πυρκαγιάς Woolsey, καθώς μεταξύ των επάθλων συμπεριλαμβανόταν ένα ραντεβού με τον καλό της, τον Ορλάντο Μπλουμ.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πήρε μέρος στο φιλανθρωπικό κονσέρτο One Love Malibu στην Καλιφόρνια, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο νεοσύστατο Malibu Foundation.

Όλα καλά θα ήταν ως εδώ, αν δεν έδειχνε να ζηλεύει λιγάκι μία θαυμάστρια του Μπλουμ όταν στη ζωντανή δημοπρασία του οίκου Christie's διεκδικούσε σκληρά τη βόλτα με μοτοσυκλέτα και τον Ορλάντο Μπλουμ στο τιμόνι.

«Έτσι, ήθελα απλά να πω ότι θα κάνει μία βόλτα με τη μηχανή και μετά μπορείτε να φάτε μεσημεριανό. Που αυτό επίσης σημαίνει ότι αν είσαι στη μηχανή μαζί του, θα τον κρατάτε με έναν τρόπο που δε με ενθουσιάζει και ιδιαίτερα...», φώναξε στο κοινό που την παρακολουθούσε.

«Πώς σε λένε;», ρώτησε μία γυναίκα που πλειοδότησε 20.000 δολάρια για να της απαντήσει ότι ονομάζεται Λάουρα. «Κορίτσι, θα το λατρέψεις αυτό! Θα σε στείλει κατευθείαν στο στόχο σου, θα σου βάλω το κράνος! Κρατήσου γερά!», είπε η Πέρι και ανέβασε την τιμή με προσφορά στις 50.000 δολάρια.