Κιμ Καρντάσιαν: «Δεν ξέρει από πολιτική ο Kanye, απλά του αρέσει ως προσωπικότητα ο Τραμπ»

Gazzetta team
Κιμ Καρντάσιαν: «Δεν ξέρει από πολιτική ο Kanye, απλά του αρέσει ως προσωπικότητα ο Τραμπ»
Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για την αμφιλεγόμενη συνάντηση του συζύγου της, Kanye West με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Κιμ Καρντάσιαν αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή του Kanye West στον Λευκό Οίκο και τη συνάντησή του Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια συζήτησης με τον Βαν Τζόουνς, στη Σύνοδο για τη Μεταρρύθμιση της Ποινικής Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, που διοργάνωσαν το Variety και το Rolling Stone στο Λος Άντζελες.

«Αισθάνομαι ότι είναι πολύ παρεξηγημένος και ο χειρότερος στην επικοινωνία. Όταν μιλάμε γι' αυτό, έχουμε παρόμοια πολιτική. Δεν είναι πολιτικός, απλά τυχαίνει να του αρέσει η προσωπικότητα του Ντόναλντ Τραμπ. Δεν γνωρίζει από πολιτική», είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

«Έτσι, πρόσφατα τον... εκπαίδευσα. Νομίζω ότι πραγματικά παρερμηνεύεται. Πάντα θα πει ότι εκείνος ήταν φιλικός μαζί του πριν και ότι είναι το ίδιο πρόσωπο και φιλικός μαζί του και τώρα.

Κι εγώ θα μπορούσα να συνυπάρξω με κάποιον ακόμη και να έχουμε διαφορετικές πολιτικές απόψεις. Η μητέρα μου και ο πατριός μου το έκαναν. Είναι υπέροχο να είσαι διαφορετικός και να έχεις τη δική σου άποψη», ανέφερε.

«Ξέρω ότι είναι πολύ συγκεχυμένο, επειδή όταν βλέπετε κάποιον να φορά ένα κόκκινο καπέλο, που γράφει "Make America great again" θα σκεφτείτε ότι το υποστηρίζει. Αλλά αγωνίζεται μόνο για την ελεύθερη σκέψη και για την ελευθερία να του αρέσει ένα άτομο, ακόμα κι αν δεν είναι δημοφιλής απόφαση», εξήγησε η σύζυγος του ράπερ.

Όταν ο Τζόουνς επισήμανε ότι η Καρντάσιαν λειτουργεί ως «μεταφράστρια» του «Ye» εκείνη απάντησε: «Χρειάζεται έναν μεταφραστή, πραγματικά».

«Νομίζω ότι αυτό για το οποίο αγωνίζεται ο σύζυγός μου... είναι το δικαίωμα να του αρέσει αυτό που θέλει να του αρέσει. Ποτέ δεν είπε: "Εντάξει, ξέρω τι συμβαίνει με τη μετανάστευση" αν ήξερε πραγματικά, θα ένιωθε πολύ συμπόνια γι αυτό».

«Θα μπορούσα να είμαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τον διορθώνω. Πιστεύω επίσης ότι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους ταξίδια. Ξέρω την καρδιά του, οπότε ξέρω ότι αυτό που προσπαθεί να πει μία μέρα θα βγει προς τα έξω».