Το εφετινό νησί των οργίων θα έχει πάνω από 100 γυναίκες (pics & vid)

Gazzetta team
Το εφετινό νησί των οργίων θα έχει πάνω από 100 γυναίκες (pics & vid)
To SexIsland επιστρέφει και φέτος με ένα μυθικό τετραήμερο στο οποίο σχεδόν όλα επιτρέπονται.

Με το περσινό SexIsland με την συμμετοχή 60 γυναικών και 30 ανδρών είχε γίνει ένας μικρός χαμός, καθώς είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως είχε ακυρωθεί μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει. Λίγες μέρες αργότερα όμως, υπήρξαν δηλώσεις από άτομα που συμμετείχαν στο event όπου δήλωναν εντυπωσιασμένοι από την εμπειρία που έζησαν.

Φέτος όμως, για όσους ενδιαφέρονται τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά, καθώς οι διοργανωτές έχουν κλείσει πάνω από 100 γυναίκες για να συντροφεύουν τους 50 εκλεκτούς θα πληρώσουν τα 5.256 ευρώ που απαιτούνται ως εισιτήριο.


Όπως αποκαλύπτει ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων της εταιρίας, Τόνι (περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά) που έχει αναλάβει το event: «Τα περισσότερα κορίτσια είναι από την Κολομβία, την Βραζιλία, το Πουέρτο Ρίκο και άλλες χώρες της Νότιας Αμερικής, ενώ υπάρχουν μερικές από τις ΗΠΑ και τον Καναδά», ενώ αποκάλυψε πως «κάποια κορίτσια μάλιστα προσφέρθηκαν μόνα τους να έρθουν, χωρίς να πληρωθούν, καθώς απλά θέλουν να περάσουν καλά».
Μάλιστα, στο τετραήμερο όργιο που θα γίνει σε κρυφή τοποθεσία στην Καραϊβική και η οποία ανακοινώνεται μόνο σε όποιον πληρώσει το απαιτούμενο εισιτήριο, θα υπάρξει και ένα τουρνουά γκολφ. Ο νικητής θα έχει 60 κοπέλες στην διάθεσή του για 15 λεπτά.

Γιατί 60 και όχι παραπάνω, αφού θα υπάρχουν περισσότερες στο event. Γιατί αυτές είναι που θα πληρωθούν. Οι υπόλοιπες είναι που έχουν προσφερθεί δωρεάν...