Celebrities κι άστεγοι: Αποκαΐδια τα σπίτια των Μάιλι Σάιρους και Νιλ Γιανγκ (pics)

Gazzetta team
Celebrities κι άστεγοι: Αποκαΐδια τα σπίτια των Μάιλι Σάιρους και Νιλ Γιανγκ (pics)
Δεκάδες επώνυμοι κάτοικοι των πολυτελών προαστίων του Λος Άντζελες είναι μεταξύ των χιλιάδων πολιτών που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές που σαρώνουν την Καλιφόρνια.

Οι τραγουδιστές Μάιλι Σάιρους και Νιλ Γιανγκ βρίσκονται μεταξύ των εκατοντάδων ανθρώπων που είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτες στις φονικές πυρκαγιές που κατέστρεψαν μέρος του παραθαλάσσιου θέρετρου του Μαλιμπού, όπου οι φλόγες συνεχίζουν για τέταρτη ημέρα να καίνε ανεξέλεγκτα.

Η Σάιρους έγραψε στο Twitter ότι είναι «απόλυτα συντετριμμένη από τη φωτιά που σαρώνει την κοινότητά μου».

«Είμαι μεταξύ των τυχερών» πρόσθεσε η ίδια.

«Τα κατοικίδιά μου και η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ βγήκαν σώοι και αυτό είναι που το μόνο έχει σημασία τώρα. Το σπίτι μου δεν υπάρχει πλέον, όμως οι αναμνήσεις που μοιράστηκα με την οικογένεια και τους φίλους μου παραμένουν αναλλοίωτες».

Η Μάιλι Σάιρους είναι αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Λίαμ Χεμσγουόρθ.

Η Λέιντι Γκάγκα και μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν ανέφεραν ότι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας της πυρκαγιάς Woolsey, η οποία έχει καταστρέψει περισσότερα από 370 κτίρια και έχει τεθεί υπό έλεγχο σε ποσοστό μόλις 20%.

Καρντάσιανς: Με ιδιωτικό τζετ εκκένωσαν το σπίτι τους στο Μαλιμπού (pics & vid)

Από την πλευρά του ο Νιλ Γιανγκ έγραψε στο ιστολόγιό του ότι η Καλιφόρνια «βρίσκεται αντιμέτωπη με κάτι μεγαλύτερο σε σχέση με όσα έχουμε ποτέ δει».

«Οι πυροσβέστες δεν έχουν δει τίποτα παρόμοιο με αυτό στη ζωή τους» έγραψε ο μουσικός.

«Το άκουσα αυτό να το λένε αμέτρητες φορές τις τελευταίες δύο ημέρες κι εγώ έχω χάσει το σπίτι μου από μια πυρκαγιά στην Καλιφόρνια και στο παρελθόν, τώρα άλλο ένα (σπίτι)».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Real Housewives" Καμίλ Γκράμερ γνωστοποίησε επίσης με ανάρτησή της στο Instagram ότι έχασε το σπίτι της, ενώ ο ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία όπου ο ίδιος εμφανίζεται μπροστά από το καμένο σπίτι του. «Σπαρακτικές στιγμές στην Καλιφόρνια» έγραψε.