Slogun:Ένας τελικός Παρί - Ρεάλ θα είναι αριστούργημα. Και λογικά ο Μπαπέ θα τραυματιστεί την προηγούμενη μέρα.

FOLLOW US

Slogun:Ένας τελικός Παρί - Ρεάλ θα είναι αριστούργημα. Και λογικά ο Μπαπέ θα τραυματιστεί την προηγούμενη μέρα.
BWIN stripe gif

Καρντάσιανς: Με ιδιωτικό τζετ εκκένωσαν το σπίτι τους στο Μαλιμπού (pics & vid)

Gazzetta team
Καρντάσιανς: Με ιδιωτικό τζετ εκκένωσαν το σπίτι τους στο Μαλιμπού (pics & vid)
Η διάσημη οικογένεια της αμερικανικής showbiz είναι μεταξύ των χιλιάδων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, καθώς οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά κατοικημένες περιοχές στην Καλιφόρνια.

Οι αδερφές Καρντάσιανς αναγκάστηκαν -μαζί με άλλους 75.000 ανθρώπους- να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο Καλαμπάσας, όπου μαίνονται τρία μέτωπα, κάνοντας στάχτη σπίτια, αυτοκίνητα και καταστήματα.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της στο Χίντεν Χιλς εξαιτίας της φωτιάς και ανέβασε στο Instagram πλάνα της φωτιάς από το ιδιωτικό αεροπλάνο που τους μετέφερε.

«Προσεύχομαι για το Καλαμπάσας» έγραψε η Κιμ σε story στο Instagram. «Μόλις επέστρεψα σπίτι και είχα μία ώρα για να μαζέψω τα πάντα και να φύγουμε. Εύχομαι όλοι να είναι ασφαλείς».

Hope everyone is safe!

A post shared by Kim Kardashian Snapchats (@kimkardashiansnap) on

Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από τα σωστικά συνεργεία που ήταν στη γειτονιά για να βοηθήσουν και ευχαρίστησε αστυνομικούς και πυροσβέστες για τις υπηρεσίες τους.

Η μεγαλύτερη αδερφή, η Κόρτνεϊ, ανέβασε μια φωτογραφία με το γεμάτο αυτοκίνητό τους και έγραψε «προσεύχομαι να είναι όλοι ασφαλείς και προστατευμένοι. Δεν έχει Καλαμπάσας απόψε».

Τέλος, η Κλόε που είχε πρόσφατα επιστρέψει στην Καλιφόρνια μετά από την παραμονή της στο Κλίβελαντ για να είναι κοντά στον σύντροφό της Τρίσταν Τόμσον, δήλωσε επίσης ότι μαζί με το μωρό της, την True, έφυγαν από το σπίτι τους.

Και εκείνη ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν και διακινδυνεύουν τη ζωή τους και λίγο αργότερα δήλωσε πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί «ήταν πολύ ανήσυχη» για τις φωτιές.