Τζον Μπον Τζόβι εναντίον Καρντάσιαν: «Έγινες διάσημη όταν έπαιξες σε πορνό»

Gazzetta team
Τζον Μπον Τζόβι εναντίον Καρντάσιαν: «Έγινες διάσημη όταν έπαιξες σε πορνό»
Χωρίς αναισθητικό ήταν η επίθεση του γνωστού frontman των Bon Jovi εναντίον της Αμερικανίδας τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, καθώς υποστήριξε πως -ούτε λίγο ούτε πολύ- πως έγινε διάσημη αφού πρωταγωνίστησε σε ερωτική ταινία με τον σύζυγό της Kanye West.

Ο 56χρονος Αμερικανός θρύλος της ροκ μουσικής καταφέρθηκε εναντίον της Καρντάσιαν αναφέροντας επί λέξει: «Στην αυτοβιογραφία της δηλαδή τί θα λέει; Έπαιξα σε ταινία πορνό και μετά έγινα διάσημη;»

Ο Τζον Μπον Τζόβι συνέχισε να εξαπολύει τα πυρά του εναντίον της οικογένειας Καρντάσιαν λέγοντας πως δεν έχει δει ούτε 60 δευτερόλεπτα από το ομώνυμο show της αμερικανικής τηλεόρασης, που εξιστορεί την καθημερινότητα των μελών της οικογένειας.

Αποτέλεσμα εικόνας για καρντασιαν γουεστ

Αποτέλεσμα εικόνας για καρντασιαν γουεστ

Η συνέντευξη-κόλαφος του Αμερικανού αστέρα της ροκ στην εφημερίδα "The Sunday Project" έκλεισε με το κάλεσμά τους προς τους νέους Αμερικανούς να μείνουν μακριά από αντίστοιχα «πρότυπα» και να ασχοληθούν με δημιουργικά πράγματα όπως τις σπουδές τους, την μουσική και την ζωγραφική....

Τέλος να σημειωθεί πως οι Bon Jovi ετοιμάζονται πυρετωδώς για την περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από απουσία έξι ετών, με τον frontman του συγκροτήματος να δηλώνει ανυπόμονος να παίξει ξανά για το βρετανικό κοινό.

Πληροφορίες: independent.co.uk.