Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Lady Gaga κοστίζει 1 εκατ. δολάρια

Gazzetta team
Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Lady Gaga κοστίζει 1 εκατ. δολάρια
Με τέτοια αρραβωνιαστικιά πώς να μην είναι γαλαντόμος ο Κριστιάν Καρίνο;

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Καρίνο, η Lady Gaga που βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση του A Star Is Born, εθεάθη στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο φορώντας Αλεξάντερ ΜακΚουίν, όπως και ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Από τέλη του 2017 μάλιστα, δεν το έχει αποχωριστεί καθόλου, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι πρόκειται για δώρο του 49άχρονου αγαπημένου της.

«Ο κεντρικός πολύτιμος λίθος σε αυτό το πανέμορφο θηλυκό δαχτυλίδι φαίνεται να είναι είτε ροζ διαμάντι είτε ροζ ζαφείρι» είπε στο Page Six η αντιπρόεδρος στρατηγικής και εμπορίου της Brilliant Earth, Κάθριν Μάνεϊ για να συμπληρώσει: «Ένα φυσικό ροζ διαμάντι αυτού του κορεσμού και του μεγέθους είναι πολύ σπάνιο, κοστίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Αν είναι φτιαγμένο με ροζ ζαφείρι υψηλής ποιότητας, αυτό το δαχτυλίδι κοστίζει πάνω από 100.000 δολάρια, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου πολύτιμου λίθου».

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, η κεντρική πέτρα στο κόσμημα ζυγίζει 11 - 13 καράτια. Είναι πλαισιωμένο από ένα floral φωτοστέφανο με 12άχρωμα διαμάντια και αποτελείται από μεικτά μέταλλα – συγκεκριμένα λευκόχρυσο και κίτρινο χρυσό.

Θυμίζουμε ότι η Lady Gaga πρόσφατα επιβεβαίωσε την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Καρίνο στην 25η Ετήσια Γιορτή για τις Γυναίκες στο Χόλιγουντ του Elle. Στη διάρκεια ομιλίας της ευχαρίστησε τον «αρραβωνιαστικό της τον Κρίστιαν», κατά το People.

Πηγή: reader.gr