Συνάντηση «γιγάντων»: Τραμπ και Κάνι Γουέστ τα είπαν στον Λευκό Οίκο κι οργάνωσαν πρόγραμμα... ανάπτυξης (pics & vids)

Gazzetta team
Συνάντηση «γιγάντων»: Τραμπ και Κάνι Γουέστ τα είπαν στον Λευκό Οίκο κι οργάνωσαν πρόγραμμα... ανάπτυξης (pics & vids)
Μία συνάντηση διαφορετική από τις άλλες είχε σήμερα στο Οβάλ Γραφείο στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δέχθηκε την επίσκεψη του Αμερικανού ράπερ και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνι Γουέστ.

Το γραφείο του Πλανητάρχη είχε κατακλυστεί από νωρίς με δεκάδες φωτρεπόρτερ και δημοσιογράφους, που ήθελαν διακαώς ένα καρέ από την συζήτηση των δύο αντρών, η οποία κινήθηκε σε... πολιτικά πλαίσια, με τον γνωστό ράπερ να φοράει ένα καπέλο με το προεκλογικό σλόγκαν του Τραμπ "Make America Great Again".

Η επίσκεψη του Γουέστ στον Λευκό Οίκο ήταν γνωστή εδώ κι αρκετές ημέρες, με το γραφείο τύπου του Τραμπ να κάνει σαφές ότι πρόκειται για μία συζήτηση ουσίας κι όχι για κάποια εθιμοτυπική συνομιλία.

Μάλιστα, ο ράπερ γνωστοποίησε στον Πλανητάρχη τις ιδέες του σχετικά με την ανάπτυξη της αμερικανικής οικονομίας χωρίς την εξάρτηση από άλλες χώρες όπως η Κίνα, ενώ του επέδειξε και την ιδέα του για την αντικατάσταση του Air Force One από ένα άλλο υπερσύγχρονο αεροσκάφος, το οποίο θα αρμόζει στις μετακινήσεις ενός πολιτικού, του βεληνεκούς του Ντόναλντ Τραμπ.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε με την συνεχή παρουσία δημοσιογράφων, ενώ σύμφωνα με τους πολέμιους του Τραμπ, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία φιέστα -από τις πολλές που μας έχει συνηθίσει ο Τραμπ- για τα «μάτια του κόσμου».