Η εκπληκτική απάντηση της Lana Del Rey στον Kaney West για τον Τραμπ (pics)

Gazzetta team
Η εκπληκτική απάντηση της Lana Del Rey στον Kaney West για τον Τραμπ (pics)
Κάποτε η Lana Del Rey τραγούδησε στον γάμο του Kaney West με την Kim Kardashian, αλλά φαίνεται πως τίποτα δεν είναι πια το ίδιο μεταξύ τους.

Κάποτε η Lana Del Rey και ο Kaney West είχαν τόσο καλή σχέση που είχε τραγουδήσει στον γάμο του με την Kim Kardashian.

Φαίνεται όμως πως η στήριξη του γνωστού ράπερ στον Ντόναλντ Τραμπ έχει μπει ανάμεσά τους, σε τέτοιο σημείο που η 33χρονη να απαντήσει στην αποθέωση του Προέδρου των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο Kaney West είχε βάλει μία φωτογραφία του με το καπέλο να έχει το μότο «Να κάνουμε την Αμερική και πάλι μεγάλη», γράφοντας από κάτω...

Αυτό αντιπροσωπεύει το καλό και το "Να κάνουμε ξανά σπουδαία την Αμερική". Δεν θα εξαρτιόμαστε πλέον από άλλες χώρες. Θα κατασκευάζουμε εργοστάσια εδώ, στην Αμερική και θα δημιουργούμε θέσεις εργασίας. Θα προσφέρουμε δουλειά σε όλους όσοι ελευθερώνονται από τις φυλακές και θα καταργήσουμε τη 13η τροπολογία του Συντάγματος. Αυτό το μήνυμα το στέλνω με αγάπη»».

Σε αυτό, η Lana Del Rey απάντησε ως εξής...

«Είναι μεγάλο πλήγμα για τη χώρα μας το ότι ο Τραμπ έγινε ο Πρόεδρος μας. Και είναι μεγάλο πλήγμα για τον πολιτισμό το ότι εσύ τον υποστηρίζεις. Μπορώ απλώς να υποθέσω ότι ταυτίζεσαι με την προσωπικότητά του ως ένα βαθμό. Μεγαλομανία και ακραίος ναρκισσισμός. Φυσικά, κανένα από αυτά δεν θα αποτελούσε θέμα συζήτησης, αν δεν αφορούσαν τον Ηγέτη της χώρας μας. Αν θεωρείς ότι δεν είναι προβληματικό να υποστηρίζεις κάποιον που θεωρεί ότι μπορεί να κρατά μια γυναίκα από το μ...ί της επειδή είναι διάσημος, τότε χρειάζεσαι και εσύ κάποιου είδους βοήθεια, όπως αυτός. Βέβαια, πολλοί ναρκισσιστές δεν το καταλαβαίνουν αυτό γιατί δεν υπάρχει αρκετή ενσυναίσθηση με αυτό το θέμα. Αυτό το μήνυμα το στέλνω γεμάτη ανησυχία πως ποτέ δεν θα διορθωθεί αυτό το πρόβλημα».