Μετανάστρια χτύπησε με μπουνιά την Λίντσεϊ Λόχαν όταν προσπάθησε να πάρει τα παιδιά της (vid)

Gazzetta team
Μετανάστρια χτύπησε με μπουνιά την Λίντσεϊ Λόχαν όταν προσπάθησε να πάρει τα παιδιά της (vid)
Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο και τα social media από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει την Λίντσεϊ Λόχαν να προσπαθεί να πείσει μία γυναίκα από τη Συρία να της δώσει τα δύο της παιδιά για να «μην ζουν στο πεζοδρόμιο».

Το σκηνικό φέρεται να έχει λάβει χώρα στην Μόσχα, ενώ η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται να λογομαχεί έντονα με την γυναίκα (πιθανότατα με καταγωγή από τη Συρία), όταν η τελευταία αρνείται να δώσει τα δύο παιδιά της στην Λόχαν.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, ακούγεται η Λόχαν να κατηγορεί την μητέρα ότι «δυσφημεί τους Άραβες και τον πολιτισμό τους», ενώ στη συνέχεια της λέει πως «αν θες το καλό των παιδιών σου, πρέπει να γίνεις σκληρή».

Μάλιστα, προς το τέλος του οπτικού υλικού φαίνεται η μετανάστρια να χτυπάει με γροθιά στο στομάχι την Λόχαν. Η δημοσιοποίηση του δίλεπτου βίντεο έχει προκαλέσει αίσθηση (όπως είναι φυσικό), με πολλούς χρήστες των social media να κατηγορούν την Αμερικανδία ηθοποιό για παρενόχληση, ενώ ο μάνατζέρ της απέφυγε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις ξένων δημοσιογράφων.