Η Γουίνι Χάρλοου θα γίνει το πρώτο μοντέλο με λεύκη που θα κάνει πασαρέλα στο Victoria's Secret Fashion Show (pics)

Gazzetta team
Η Γουίνι Χάρλοου θα γίνει το πρώτο μοντέλο με λεύκη που θα κάνει πασαρέλα στο Victoria's Secret Fashion Show (pics)
Η Γουίνι Χάρλοου θα φορέσει φτερά αγγέλου και θα είναι το πρώτο μοντέλο με λεύκη που καταφέρνει να κερδίσει μία θέση στο μεγαλύτερο Fashion Show.

Το μοντέλο αρχικά εντοπίστηκε να κάνει κάστινγκ για το πολυπόθητο Victoria's Secret Fashion Show αυτή την εβδομάδα και αργότερα εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε στο Page Six ότι τελικά θα περπατήσει στην πασαρέλα για την επίδειξη μόδας της αμερικανικής εταιρίας γυναικείων εσωρούχων, ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι για εκείνη» είπε ο εκπρόσωπός της.

Αν και η 24χρονη Γουίνι Χάρλοου από τον Καναδά δεν έκανε κάποια δημοσίευση επιβεβαίωσης στα social media, έχει αναδημοσιεύσει μηνύματα διάφορων θαυμαστών της, οι οποίοι τη συγχαίρουν συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο από τη στιγμή που μαθαίνει τα ευχάριστα νέα.

Το σόου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Τη Γουίνι Χάρλοου ανακάλυψε η Τάιρα Μπανκς στον 21ο κύκλο του ριάλιτι σόου «America's Next Top Model». Το μοντέλο έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες των brand Desigual, Swarovski και Covergirl και έχει αυξήσει την παγκόσμια ευαισθητοποίηση σχετικά με τη λεύκη με την οποία ζει όλη τη ζωή της.

Αν και έχει κατακτήσει την επιτυχία συμμετέχοντας σε διαφημιστικές εκστρατείες μόδας και με φωτογραφίσεις σε εξώφυλλα περιοδικών - και έχει 4,1 εκατ. ακόλουθους στο Instagram - η Χάρλοου ήθελε πολύ να ανέβει στην πασαρέλα της Victoria's Secret.

Στην τελετή απονομής των βραβείων GQ του περασμένου έτους, το μοντέλο σε συνέντευξη στο ODEntertainment του Ηνωμένου Βασιλείου όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συμμετοχής σε επίδειξη της μάρκας εσωρούχων ανέφερε: «Θα ήθελα πολύ».

«Ξέρεις τι; Αυτός είναι ο στόχος για το επόμενο έτος. Θα δουλέψω πολύ σκληρά και θα βάλω στόχο για το σόου της VS. Νομίζω ότι χρειάζεται απλώς να πάω στο γυμναστήριο, θα κάνω εξάσκηση για το βάδισμα και θα τα καταφέρω» σημείωσε.