+slo-gun

Σαν «δηλητηριώδες μανιτάρι» περιγράφει το μόριο του Τραμπ η Στόρμι Ντάνιελς (pic & vid)

Σαν «δηλητηριώδες μανιτάρι» περιγράφει το μόριο του Τραμπ η Στόρμι Ντάνιελς (pic & vid)

Σαν «δηλητηριώδες μανιτάρι» περιγράφει το μόριο του Τραμπ η Στόρμι Ντάνιελς (pic & vid)

Χωρίς ίχνος διάθεσης για να κρύψει όσα έζησε, η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, αποκάλυψε τα πάντα γύρω από τις ερωτικές της συνευρέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ μέσα από το βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές μέλλον.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της "Full Disclosure" («Πλήρης Αποκάλυψη») το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα στα ράφια των βιβλιοπωλείων ολόκληρου του κόσμου, η Στόρμι Ντάνιελς προχώρησε πολλά βήματα παραπέρα σχετικά με τις ερωτικές επαφές που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, στην σχέση που διατηρούσαν αρκετά χρόνια πριν ο τελευταίος γίνει ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Ντάνιελς, η οποία βρίσκεται και σε δικαστική διαμάχη με τον Πλανητάρχη αναφορικά με τις αποκαλύψεις που έχει κάνει σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, δεν μάσησε τα λόγια της κι αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες από τις συνερεύσεις της με τον Τραμπ, ενώ όσα βρίσκονται στις σελίδες του βιβλίου της, σίγουρα δεν θα χαροποιούν τον μεγιστάνα, καθώς οι αποκαλύψεις σχετικά με το μέγεθος και τη μορφή του μορίου του αλλά κι οι εντυπώσεις της από την ερωτική επαφή μαζί του, δεν φαίνεται να τον τιμούν ιδιαιτέρως.

Έτσι, ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Ντάνιελς, μαθαίνουμε ότι ο Πλανητάρχης δεν είναι και τόσο προικισμένος όσο θα ήθελε να φαντάζει, με την πρώην πορνοστάρ να περιγράφει το μόριό του ως το μανιτάρι από το Σούπερ Μάριο Καρτ, ενώ ούτε η σεξουαλική επαφή φαίνεται να την συγκινούσε ιδιαίτερα, καθώς σε μεταγενέστερο χρόνο κάθε φορά που τον έβλεπε στην τηλεόραση μονολογούσε «πώς είναι δυνατόν να ξάπλωνα με αυτόν τον άντρα».

Σύμφωνα λοιπόν με την περιγραφή που δίνει «ήταν μικρότερο από τον μέσο όρο» αλλά όχι «ενοχλητικά μικρό». «Γνωρίζει ότι έχει ασυνήθιστο πέος» συνεχίζει η Ντάνιελς.

«Είναι σαν μανιτάρι. Σαν δηλητηριώδες μανιτάρι. Ήμουν ξαπλωμένη εκεί και με ενοχλούσε που από πάνω μου βρισκόταν ένας τύπος με τρίχωμα σαν το Γέτι και γεννητικά όργανα σαν τον χαρακτήρα – μανιτάρι από το Mario Kart». 

«Το απολάμβανε και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί»

Περνώντας αυτή τη φορά στις επιδόσεις του, αναφέρει: «Ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έκανα στη ζωή μου, όμως εκείνος δεν έμοιαζε να έχει την ίδια άποψη».

Στο βιβλίο, η Στόρμι Ντάνιελς, αναφέρεται και στην πρώτη τους συνάντηση. Ήταν σε ένα τουρνουά γκολφ στη λίμνη Ταχόου, όταν εκείνη και δυο ακόμα κοπέλες, συνόδευαν τους παίκτες στο γήπεδο. Εκεί είδε για πρώτη φορά τον Τραμπ. Αργότερα ο σωματοφύλακάς του, την κάλεσε σε δείπνο, όμως τελικά η πρόσκληση αφορούσε τη σουίτα του Τραμπ.

O Τραμπ, η Ντάνιελς κι η «σύμμαχος» Χίλαρι Κλίντον

Η Ντάνιελς, περιγράφει όμως και μια ακόμα στιγμή. Το 2007, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με τον μεγιστάνα και παρακολουθούσαν την «Shark Week» του Discovery Channel. 

Τότε, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η Χίλαρι, η οποία εκείνη την εποχή πάλευε με τον Μπάρακ Ομπάμα για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

«Είχαν μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με την καμπάνια, με τον Τραμπ να αναφέρεται σε «σχέδιό μας» απευθυνόμενος στη Χίλαρι». «Παρόλα αυτά, ακόμα και την ώρα που μιλούσαν στο τηλέφωνο με τη Χίλαρι, η προσοχή του συνέχισε να βρίσκεται στην τηλεόραση».