Ο Jamie Oliver κυνήγησε έναν κλέφτη που επιχείρησε να μπει σπίτι του

Gazzetta team
Ο Jamie Oliver κυνήγησε έναν κλέφτη που επιχείρησε να μπει σπίτι του
Ο διεθνούς φήμης Chef βρέθηκε face to face με τον επίδοξο εισβολέα, τον οποίο πήρε στο κυνήγι και κατάφερε να τον πιάσει.

Σε μία πρωτόγνωρη για αυτόν κατάσταση, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Jamie Oliver.

Ο πασίγνωστος σεφ την ώρα που βρισκόταν στην βίλα του αξίας 8.9 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με την οικογένειά του, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από το διπλανό σπίτι.

Έχοντας μαζί την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους, σκέφτηκε να τσεκάρει τι ήταν αυτό που άκουσε και όταν βγήκε στον κήπο βρέθηκε σχεδόν τετ-α-τετ με έναν τύπο, ο οποίος ετοιμαζόταν να εισβάλει στον χώρο του.

Αμέσως έτρεξε κατά πάνω του και βλέποντάς τον να προσπαθεί να φύγει, άρχισε να τον κυνηγάει και τελικά κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

«Δεν ήταν θαρραλέο αυτό που έκανα, καθώς δεν είχα άλλη επιλογή. Ήταν δυστυχώς έναν πολύ κακό σενάριο, όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην Mirror, ένας γείτονας είπε: «Ήταν πολύ γενναίο και ανιδιοτελές αυτό που έκανε. Παρά την σαφώς πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Τζέιμι γελούσε και αστειευόταν με τους αστυνομικούς λέγοντάς τους πως είχαν κάνει καλή δουλειά φτάνοντας τόσο γρήγορα στο σημείο. Όλοι μας είμαστε ευγνώμονες για την γρήγορη σκέψη και το θάρρος του».