Τα βραβεία του Pornhub ήταν ψιλοαποτυχία (pics & vids)

Gazzetta team
Τα βραβεία του Pornhub ήταν ψιλοαποτυχία (pics & vids)
Μπορεί να ήταν όσο αποκαλυπτικά τα περιμέναμε, ωστόσο σε οργανωτικό επίπεδο δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες που υπήρχαν.

Η είδηση οτι το PornHub θα διοργάνωνε τα πρώτα βραβεία, αυτομάτως δημιούργησε προσδοκίες για ένα εντυπωσιακό και παράλληλα αποκαλυπτικό event... Στο δεύτερο κομμάτι, δικαιώθηκαν οι προσδοκίες. Στο πρώτο όχι.

Μπορεί λοιπόν οι πρωταγωνίστριες που έδωσαν το παρών, να φορούσαν ρούχα... εργασίας, όμως από οργανωτικής πλευράς η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία. Και να σκεφτεί κανείς πως για αυτό το λόγο, είχε υπάρξει συμφωνία με τον
Kanye West.

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό, το μέρος που φιλοξενήθηκαν τα συγκεκριμένα βραβεία. Την ώρα που τα AVN Awards γίνεται σε ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, αυτά έγιναν σε ένα ιστορικό θέατρο του Λος Άντζελες, το οποίο όπως καταλαβαίνει κανείς είναι μικρό.

Η πρώτη κουβέντα με τον
Kanye West έγινε 10 μέρες πριν την διεξαγωγή του event, ενώ η συμφωνία έκλεισε 5 μέρες την διεξαγωγή τους, με τον άντρα της Kim Kardashian να μην δείχνει και τόσο ενδιαφέρον, καθώς περισσότερο το ένοιαζε να προμοτάρει την σειρά ρούχων του.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα μοντέλα που θα τον συνόδευαν στην εμφάνισή του, μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν είχαν ενημερωθεί για το τί θα κάνουν ή το τί θα φοράνε, ενώ μία από αυτές τις κοπέλες, έμεινε χωρίς ρούχα.

Μάλιστα, την ώρα που τραγουδούσε το «I Love It» σε κάποια φάση σχεδόν έφυγε από την σκηνή, ενώ ένα μεγάλο μέρος του κομματιού το πέρασε στην άκρη της έτσι και αλλιώς μικρής σκηνής, κοιτώντας απλά...

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Αρκετές φορές, το videowall που αποκαλυπτόταν το όνομα του νικητή σε κάθε κατηγορία, έγραφε άλλα ντ' αλλων, ενώ ακόμη και όσοι είχαν πάει να παρακολουθήσουν το event φαίνεται να είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους.

Από τα μισά του
show, αρκετός κόσμος άρχισε να αποχωρεί και να πηγαίνει προς το μπαρ, ενώ προς το τέλος, ελάχιστος κόσμος είχε μείνει στα καθίσματα. Είναι χαρακτηριστικό κάποιοι έτρεχαν από εκεί για να ανέβουν στην σκηνή, αφού είχαν φωνάξει 2-3 φορές το όνομά τους, ενώ κάποιοι δεν είχαν δώσει καν το παρών, όπως για παράδειγμα ο Johny Sins.

Ο πασίγνωστος αστέρας των ερωτικών ταινιών δεν είχε ενημερώσει για την απουσία του, με αποτέλεσμα η Cherie Deville που θα του έδινε το βραβείο να πει: «Όποιος έχει πέος μπορεί να έρθει να το πάρει».