Ο επίσκοπος που προκάλεσε άσχημα σχόλια με τον τρόπο που έπιασε την Αριάνα Γκράντε ζήτησε συγγνώμη (vids)

Gazzetta team
Ο επίσκοπος που προκάλεσε άσχημα σχόλια με τον τρόπο που έπιασε την Αριάνα Γκράντε ζήτησε συγγνώμη (vids)
Η Αριάνα Γκράντε ήταν το πολυσυζητημένο πρόσωπο στην κηδεία της Αρίθα Φράκλιν με επίσκοπο να της ζητάει συγγνώμη επειδή την έπιασε ακατάλληλα μπροστά σε όλους.

Η 25χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στην κηδεία της Αρίθα Φράκλιν για να τιμήσει την μνήμη της τραγουδώντας το «Natural Woman».

Ωστόσο, κατάφερε να τραβήξει άθελά της τα βλέμματα για λάθος λόγους, αν και όλοι την καταχειροκρότησαν μετά το τέλος της ερμηνείας της.

Πρώτα σχολίασαν με άσχημο τρόπο την επιλογή της να φορέσει μίνι φόρεμα, ωστόσο το βλέμμα του Μπιλ Κλίντον επισκίασε τα άσχημα σχόλια.

Έπειτα, ήρθε η κίνηση του επισκόπου, Τσαρλς Έλις Γ', που ηγήθηκε της τελετής.

Ο επίσκοπος έπιασε από τη μέση την Αριάνα Γκράντε για να την χαιρετήσει προκαλώντας την αμηχανία όσων παρακολουθούσαν την τελετή, αφού φάνηκε σαν να της πιάνει το στήθος. Η συγγνώμη του δεν άργησε να έρθει: «Δεν θα ήταν στις προθέσεις μου ν' αγγίξω το στήθος της» κι εξήγησε πως χαιρέτησε όλους τους τραγουδιστές που βρέθηκαν στην τελετή με τον ίδιο τρόπο: «Το τελευταίο που ήθελα να κάνω είναι να αποσπάσω την προσοχή από αυτή τη μέρα. Ανήκε για την Αρίθα Φράνκλιν».

Μάλιστα, είπε συγγνώμη και για το αστείο που έκανε όταν διάβασε το όνομά της όταν το παρομοίασε με φαγητό από το μενού του Taco Bell.