Το PornHub έκανε ένα επικό δώρο στον Kanye West (pics & vid)

Gazzetta team
Το PornHub έκανε ένα επικό δώρο στον Kanye West (pics & vid)
Ο πασίγνωστος ράπερ παραδέχθηκε που βλέπει ερωτικά video και ποια είναι η αγαπημένη του κατηγορία, αναγκάζοντας το PornHub να του κάνει ένα δώρο.

Σίγουρα το να λες την αλήθεια δεν βγάζει πάντα σε καλό, όμως τις περισσότερες φορές καλύτερα να λες τα πράγματα ως έχουν. Έτσι έκανε ο Kanye West και βγήκε κερδισμένος.

Ο γνωστός ράπερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο οποίος σε κάποια φάση των ρώτησε, αν η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες έχει αλλάξει από τη στιγμή που γεννήθηκαν οι κόρες του.

«Μπαααα, ακόμα βλέπω PornHub», απάντησε και μετά αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του κατηγορία: «To Blacked είναι η αγαπημένη μου κατηγορία. Ποιο το νόημα να είσαι ο Kaney West αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό; Ας πούμε και άλλες κατηγορίες... Πολλές με μαύρους και άσπρους προφανώς. Ταιριάζει με την ζωή μου».

Φυσικά, ο επίσημος λογαριασμός του PornHub στο Twitter δεν έχασε την ευκαιρία και αφού τον ευχαρίστησε για το πόσο πιστός είναι στο site του ανακοίνωσε οτι του προσφέρει έναν δωρεάν λογαριασμό για όλη του την ζωή.

Μάλιστα, ο άνδρας της Kim Kardashian δεν δίστασε να κάνει retweet το δώρο.