CELEBRITIES

H Heidi Klum ερωτοτροπεί και προκαλεί αντιδράσεις


11 Αυγούστου 2018

abaca_637413_218.jpg

Η Heidi Klum και ο κιθαρίστας σύντροφος της απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί Capri στην Ιταλία. Παρόλα αυτά το ζευγάρι έκανε μια παρανομία και έφερε αναστάτωση στο instagram.

Συγκεκριμένα οι δυο τους επισκέφτηκαν μια σπηλιά που βρίσκεται βόρεια του νησιού, στην οποία μπορεί κάποιος να φτάσει μόνο με βάρκα, ενώ απαγορεύεται το κολύμπι, αφού υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος στα βράχια. Αυτό φυσικά δεν το γνώριζε η Heidi και ο σύντροφός της, οι οποίοι όχι μόνο έκαναν μπάνιο αλλά δημοσίευσαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που τους δείχνει να κολυμπούν στα απαγορευμένα νερά. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε αυτή η κίνηση έκανε έξαλους τους followers της παρουσιάστριας- μοντέλο, που την κατέκριναν για την παρανομία της αφήνοντας τα σχετικά σχόλια στο Instagram.

Εκτός όμως από τα αρνητικά υπάρχουν και εκείνοι που σχολίασαν θετικά, γράφοντας "Πολύ ρομαντικό", "Τόσο όμορφη αγάπη", "Είστε τόσο χαριτωμένοι". Ενώ κάποιοι άλλοι σχολιάζουν ότι είναι δύσκολο να αναγνωρίσουν ποιοι στην πραγματικότητα εμφανίζονται στο βίντεο.

 

❤️ Capri , blue Grotto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.