"The Rock": Αποκάλυψε το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο και μοιάζει ακατόρθωτο (vids)

Gazzetta team
"The Rock": Αποκάλυψε το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο και μοιάζει ακατόρθωτο (vids)
O Ντουέιν Τζόνσον αποκάλυψε το πρόγραμμα της καθημερινής του γυμναστικής και μάς φαίνεται εξοντωτικό.

Ο "The Rock" -κατά κόσμον Ντουέιν Τζόνσον- αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στον παγκόσμιο κόσμο του θεάματος, ενώ ανήκει και στην ελίτ των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών, καθώς κατατάσσεται στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με έσοδα 65 εκατομμυρίων, πίσω μόνο από τον Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του «Βράχου», βέβαια, αποτελεί το καλογυμνασμένου του σώμα, το οποίο φροντίζει ανελλιπώς κι αδιαλείπτως, σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα, ο καταξιωμένος ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι η φήμη του έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την υφήλιο, παραμένει ένας σεμνός και ταπεινός οικογενειάρχης, που δεν θέλει να προκαλεί με την προσωπική του ζωή, ενώ πριν από μερικές ημέρες δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακολούθους σε Facebook κι Instagram τον τρόπο που γυμνάζεται αλλά κι ολόκληρο το πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί.

A post shared by therock (@therock) on

Έτσι, μαθαίνουμε ότι ο Τζόνσον ξεκινάει την πρωινή του γυμναστική στις 4μιση το πρωί, με 30 ως 50 λεπτά άσκησης σε ελλιπτικό μηχάνημα χωρίς να έχει φάει πρωινό. Η συνέχεια δίνεται στο γυμναστήριο, όπου πηγαίνει τακτικότατα (5-6 φορές την εβδομάδα), όπου το απαιτητικό του πρόγραμμα περιλαμβάνει κάθε είδους γυμναστική.

Πόδια, πλάτη, χέρια, δικέφαλοι, τρικέφαλοι, στήθος, ενώ αρκετά μεγάλο είναι και το διάστημα που ασχολείται με την άρση βαρών.

Ο ίδιος σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο γυμναστήριο δεν ξοδεύει άσκοπα ούτε λεπτό, προσπαθώντας να μείνει συγκεντρωμένος στον στόχο του και καλώντας όλους τους επίδοξους μιμητές του να προπονηθούν σκληρά και θα δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

A post shared by therock (@therock) on