Aγγελάκι της Victoria's secret έβαλε στην θέση τους όσους την έκραξαν για το σώμα της 12 μέρες μετά τη γέννα (pics & vid)

Gazzetta team
Aγγελάκι της Victoria's secret έβαλε στην θέση τους όσους την έκραξαν για το σώμα της 12 μέρες μετά τη γέννα (pics & vid)
O κόσμος εύκολα «κράζει» πίσω από ένα πληκτρολόγιο, ωστόσο αυτό το μοντέλο έβαλε στην θέση τους όσους της έκαναν κριτική για το σώμα της 12 μέρες μόλις μετά τη γέννηση του γιου της.

Η Candice Swanepoel απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης στην παραλία πριν επιστρέψει κοντά στον γιο της.

Το νεαρό μοντέλο έκανε την εμφάνισή του στη θάλασσα και φυσικά δεν έλειψαν οι παπαράτσι που την έβγαλαν φωτογραφίες. Αυτό ήταν κάτι το αναμενόμενο, όχι όμως και η κριτική που ακολούθησε.

Αρκετός κόσμος έκανε σχόλια γεμάτα κακία για το σώμα της, επειδή 12 μόλις μέρες μετά δεν είχε χάσει τα κιλά της εγγυμοσύνης.

Η ίδια δεν κατάλαβε γιατί δέχτηκε τόση κακία και θέλησε ν' απαντήσει στον κόσμο: «Αυτή είμαι εγώ δώδεκα μέρες μετά τον ερχομό του γιου μου. Αν έχετε να πείτε κάτι άσχημο κάντε πρώτα κριτική στον εαυτό σας. Η κοινωνία μπορεί να γίνει τόσο σκληρή. Δεν ντρέπομαι να δείξω το σώμα μου μετά τη γέννα. Είμαι περήφανη! Κουβάλησα τον γιο μου για εννέα μήνες. Δεν έχω το δικαίωμα να έχω κι εγώ κοιλίτσα επειδή είμαι μοντέλο; Είμαστε άνθρωποι. Οπότε αφήστε με να απολαύσω λίγο την ηρεμία της παραλίας».