Oι celebrities παίζουν beach Volley για καλό σκοπό! (pic)

Gazzetta team
Oι celebrities παίζουν beach Volley για καλό σκοπό! (pic)
Ο Celeb beach Volley αγώνας που διοργανώνει η W.I.N. HELLAS επιστρέφει και σας προκαλεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου (17:00) να δείτε αγαπημένα πρόσωπα της showbiz και του αθλητισμού να παίζουν βόλεϊ στην παραλία για καλό σκοπό!

Θέλεις να δεις τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, τον Γιάννη Δρυμωνάκο και άλλα αστέρια της ελληνικής Showbiz να παίζουν beach volley;

Ο Celeb beach Volley αγώνας που διοργανώνει η W.I.N. HELLAS με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων της βίας και της κακοποίησης των γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 17:00 στην παραλία του Akanthus.

Γνωστά ονόματα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και στο Beach Volley.

Μερικά από τα ονόματα που θα βρεθούν εκεί: Αναδιώτης Νίκος, Απέργη Θωμαής, Αφρουδάκης Γιώργος, Αφρουδάκης Ζάχος, Βασιλάκος Παναγιώτης, Βούκσεβιτς Ντούσαν, Βρεττού Έλενα. Γιάνκοβιτς Βλάντο, Γιαμπουρά Στέλλα, Γκρέκας Κώστας, Δεβετζή Πηγή, Δρυμωνάκος Γιάννης, Ευαγγελινού Κατερίνα, Θεοδωρόπουλος Θοδωρής. Κοκκινάκης Κώστας, Κολέτσα Χριστίνα, Μανίκας Γιώργος, Μαρτάκης Κώστας, Μελισσανίδης Ιωάννης, Μενιδιάτης Χρήστος, Μπουρούσης Γιάννης, Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά, Παπαδάκου Μάντα, Παπαδάκου Σήλια, Παπαδοπούλου Ειρήνη, Παπακώστας Λάμπρος, Παπαντωνίου Νόντας, Πασχάλη Σόφη, Πέτριτς Μλάντεν, Σκαρώνη Εύη, Σόμμερ Κώστας, Τσεπάνης Κωνσταντίνος, Τσιορλίδα Ευαγγελία, Φραγκολιάς Κώστας, Χανταμπάκης Στέλιος, Χολέβας Βλάσσης, Χούτος Λάμπρος, Ψάρρας Σάκης και πολλοί άλλοι..

Παρουσίαση του Event η Δέσποινα Καμπούρη

Guest Dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου