Ο Τζόνι Ντεμπ ξόδευε περισσότερα από 30.000 το μήνα για κρασιά

Gazzetta team
Ο Τζόνι Ντεμπ ξόδευε περισσότερα από 30.000 το μήνα για κρασιά
Ένα μίνι απολογισμό της ζωής του, δίνοντας αρκετές απαντήσεις επίσης σε όσα λέγονται εις βάρος του επιχείρησε ο Τζόνι Ντεπ σε πρόσφατή του συνέντευξη.

Στις 13 Ιανουαρίου του 2017 εκδόθηκε το πολύκροτο διαζύγιό του από την Άμπερ Χερντ που για μεγάλο χρονικό διάστημα απασχολούσε τα τάμπλοιντς, ενώ την ίδια ημερομηνία κιόλας κατέθεσε αγωγή ύψους 25 εκατ. δολαρίων κατά των οικονομικών του μάνατζερ, κατηγορώντας τους για το 40 εκατ. δολαρίων χρέος του, όπως επίσης για απάτη, κακή εκπροσώπηση, αθέμιτο αποκλεισμό και παραβίαση εμπιστοσύνης. Η εταιρεία Mandel (TMG) ανταπάντησε με αντίστοιχα πυρά κατηγορώντας τον για αλόγιστα έξοδα και κακή οικονομική διαχείριση, από τα οποία δε μπορούσε όσο κι αν προσπαθούσε να τον σώσει.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα στις μεγάλες διοργανώσεις από κινητό & τάμπλετ με τις συνταγές της Θείας Βίστα!

«Έφτασα όσο πιο χαμηλά μπορούσα να φτάσω. Το επόμενο βήμα ήταν, "Θα πας κάπου με τα μάτια σου ανοιχτά και θα φύγεις με τα μάτια κλειστά. Δεν άντεχα τον καθημερινό πόνο κάθε μέρα», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός στο Rolling Stone, προσπαθώντας να εξηγήσει όσα βίωσε αντιμετωπίζοντας το τέλος του γάμου του και την οικονομκή του κατάρρευση.

Στη δική της αγωγή, η TMG υποστήριξε ότι ο ηθοποιός ξόδευε 30.000 δολάρια το μήνα μόνο για κρασί και πως είχε προσλάβει έναν ηχολήπτη για να του διαβάζει τον ρόλο του στα γυρίσματα, ώστε να μην χρειάζεται να μελετάει. Παραδόξως, ο Ντεπ δεν διέψευσε στην εν λόγω συνέντευξη την ύπαρξη ηχολήπτη, απλώς εξήγησε ότι τον χρησιμοποιούσε για να παίζει συγκεκριμένους ήχους που θα τον ενέπνεαν να εκφράζεται καλύτερα όσον αφορά στην υποκριτική: «Έχω γκάιντες, ένα μωρό που κλαίει και βόμβες που εκρήγνυνται. Όλοι αυτοί οι ήχοι δημιουργούν μια αλήθεια. Μερικοί από τους μεγαλύτερους ήρωες (που υποδύθηκα) ήταν σε σιωπηλές ταινίες. Έπρεπε να είναι πίσω από το βλέμμα. Και θεωρώ πως αν δεν υπάρχει αλήθεια στο βλέμμα, δεν έχει καμία σημασία τι στο διάολο λένε οι λέξεις», ανέφερε ο 55άχρονος σταρ. Όσο για τα κρασιά, επεσήμανε: «Είναι προσβλητικό να λες πως ξόδευα 30.000 δολάρια σε κρασί. Επειδή ήταν πολλά περισσότερα!»

Με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ

Παράλληλα, δεν δίστασε να διαψεύσει κι άλλους παρόμοιους ισχυρισμούς της TMG, όπως το ότι ξόδεψε 3 εκατομμύρια δολάρια για σκορπιστούν οι στάχτες του στενού φίλου του και διάσημου δημοσιογράφου Χάντερ Τόμσον, από ένα ειδικά σχεδιασμένο κανόνι στο Άσπεν του Κολοράντο, τον Φεβρουάριο του 2005. Επαναδιατύπωσε μάλιστα, διευκρινίζοντας το σωστό ποσό που ήταν μεγαλύτερο: «Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν 3 εκατομμύρια δολάρια για να εκτινάξω τον Χάντερ στον ουρανό. Ήταν 5 εκατομμύρια δολάρια».

«Έβαζα μια βότκα το πρωί και ξεκινούσα να γράφω μέχρι που γέμιζαν τα μάτια μου δάκρυα και δεν έβλεπα πια τις σελίδες. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχα κάνει για να το αξίζω αυτό. Προσπάθησα να είμαι καλός με όλους, να τους βοηθάω, να είμαι ειλικρινής απέναντι σε όλους... Η αλήθεια είναι το πιο σημαντικό για μένα. Και πάλι, όλα αυτά έγιναν», εκμυστηρεύθηκε μεταξύ άλλων, για να συμπληρώσει ότι το μόνο που τον ένοιαζε ήταν ότι κατά κάποιο τρόπο έκανε κακό στα παιδιά του, την 19χρονη κόρη του, Λίλι Ρόουζ, και τον 16χρονο γιο του, Τζακ: «Ο γιος μου έμαθε πως ο πατέρας έχασε όλα του χρήματα από κάτι παιδιά στο σχολείο. Αυτό δεν είναι σωστό».

Πηγή: reader.gr