Κουμπάρα της Κούρτνεϊ Κοξ θα γίνει η Τζένιφερ Άνιστον (pic)

Gazzetta team
Κουμπάρα της Κούρτνεϊ Κοξ θα γίνει η Τζένιφερ Άνιστον (pic)
Οι δύο πρωταγωνίστριες της θρυλικής σειράς «Τα φιλαράκια» είναι αχώριστες κι η φιλία τους θα επιστεγαστεί με την κουμπαριά στον γάμο της «Μόνικα».

Η Κόρτνεϊ Κοξ -η γνωστή μας «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια»- παντρεύεται τον αγαπημένο της Τζόνι Μακ Ντάιντ και η κολλητή της στην σειρά και στη ζωή Τζένιφερ Άνιστον θα στέκεται στο πλάι της στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο γάμος θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο Ντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας, από όπου κατάγεται ο κιθαρίστας γαμπρός.

Οι δυο πρώην πρωταγωνίστριες, δεκατρία και πλέον χρόνια μετά το τέλος της σειράς που άφησε εποχή στην αμερικανική και την παγκόσμια τηλεόραση, διατηρούν μια πολύ στενή σχέση για πάνω από είκοσι χρόνια, μετά την πρώτη τους συνάντηση στο πλατό της σειράς.

Η Κοξ και ο Τζόνι Μακ Ντάιντ, που παίζει κιθάρα στο συγκρότημα Snow Patrol, γνωρίστηκαν το 2013,ενώ η σχέση του «θρυλείται» πως πέρασε από σαράντα κύματα,μέχρι να καταλήξουν στην απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.