O σωματοφύλακας του Εντ Σίραν περνάει καλά με το αφεντικό του κι αυτό βγαίνει στο Instagram (pics)

Gazzetta team
O σωματοφύλακας του Εντ Σίραν περνάει καλά με το αφεντικό του κι αυτό βγαίνει στο Instagram (pics)
O... προστάτης του Εντ Σίραν περνάει πολύ καλά με τον διάσημο τραγουδιστή και δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram μόνο και μόνο για να τον τρολάρει.

O σωματοφύλακας του Εντ Σίραν πρόσφατα απέκτησε λογαριασμό στο Instagram (με το όνομα @securitykev) και από τότε δεν έχει σταματήσει να... τρολάρει το δημοφιλή καλλιτέχνη, κλέβοντας λίγη από τη λάμψη του.

Ο Κέβιν Μάγερς, που μπήκε στον κόσμο του Instagram στις αρχές Απριλίου -μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές- έχει κάνει 55 -σπαρταριστικές- αναρτήσεις και έχει ήδη αποκτήσει 437.590 followers.

Ρίχνοντας μια ματιά στο λογαριασμό του, θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι ο Σίραν είναι μια εμφανώς ακομπλεξάριστη προσωπικότητα και ότι οι δυο τους εκτός από χιούμορ, έχουν μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τις χιουμοριστικές ατάκες που ποστάρει ο Μάγιερς.

Στο δρόμο, σε συναυλίες, στα μαγαζιά για ψώνια, στη θάλασσα και πολλές φορές αγκαλιά οι δυο τους, ο Μάγιερς δεν σταματάει στιγμή να τρολάρει το αφεντικό του αποκαλώντας τον «bae» («Before Anyone Else») και «little bitch boy».

Μια από τις αξιομνημόνευτες μάλιστα στιγμές που μοιράστηκε με τους φίλους του ήταν όταν ο Μάγερς άγγιξε τους 250.000 followers στο Instagram και το γιόρτασε απολαμβάνοντας με ευχαρίστηση τις υπηρεσίες του Σίραν.

Πηγή: reader.gr