Θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ έκανε ληστεία για να... τραβήξει την προσοχή της!

Gazzetta team
Θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ έκανε ληστεία για να... τραβήξει την προσοχή της!
Οι περισσότεροι διάσημοι έχουν κατά καιρούς αντιμετωπίσει περιστατικά με θαυμαστές τους που παρα...παθιάζονται μαζί τους σε τέτοιο βαθμό ώστε να θεωρηθούν επικίνδυνοι.

Η Τέιλορ Σουίφτ ωστόσο, έχει το προνόμιο να έχει αν όχι τους πιο τρελούς, έστω μερικές από τις πιο περίεργες -για να είμαστε επιεικείς- περιπτώσεις. Πέρα από έναν άντρα που την παρακολουθούσε συστηματικά επί χρόνια και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια επιτήρησης, μόλις απέκτησε έναν ακόμη.

Ο Μπρους Ρόουλεϊ συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για ληστεία τράπεζας στο Κονέκτικατ, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του έκανε για να εντυπωσιάσει την τραγουδίστρια!

Κατά το ΤΜΖ, αφού έκλεψε ένα αδιευκρίνιστο για την ώρα ποσό, οδήγησε μέχρι το σπίτι της και πέταξε μερικά από τα λεφτά πάνω από τον φράχτη της. Μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς πως είναι ερωτευμένος μαζί της και είχε σχεδιάσει να δωρίσει μερικά από τα κλοπιμαία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ελπίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα τραβήξει την προσοχή της.

Στην παρούσα φάση, ο Ρόουλεϊ κρατείται αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ληστεία και κλοπή, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο εν τέλει κατάφερε τον σκοπό του: να εντυπωσιάσει την Σουίφτ και πόσω μάλλον να τη συγκινήσει κιόλας...

Πηγή: reader.gr