Η Πάρις Χίλτον «έπαθε φιλανθρωπία» μπροστά στις κάμερες (pics & vid)

Gazzetta team
Η Πάρις Χίλτον «έπαθε φιλανθρωπία» μπροστά στις κάμερες (pics & vid)
Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες έδειξε την γενναιοδωρία της η Πάρις Χίλτον, κάνοντας χαρούμενο έναν άστεγο άντρα στο Μπέβερλι Χιλς.

Γενναιόδωρη εμφανίστηκε η διάσημη κληρονόμος Πάρις Χίλτον σε μία εμφάνισή της στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, δίνοντας μια χούφτα με χαρτονομίσματα σε άστεγο άντρα.

Η κληρονόμος του ομώνυμου ξενοδοχειακού κολοσσού βρισκόταν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής γιορτάζοντας τα γενέθλια της μητέρας της Κάθι, όταν εξερχόμενη από το εστιατόριο μαζί με την μητέρα και την αδερφή της, είδε μπροστά της έναν άστεγο άντρα κι έσπευσε αμέσως να του δώσει όσα χρήματα είχε στην τσάντα της.

Ο έκπληκτος άντρας που δεν μπορούσε να πιστέψει την γενναιοδωρία της Πάρις Χίλτον επιδείκνυε για ώρα τα χρήματα που μόλις είχε πάρει, ενώ η 37χρονη σταρ της αμερικανικής showbiz δεν σταμάτησε να χαμογελάει, δείχνοντας την ικανοποίησή της.

Βέβαια, το γεγονός ότι το όλο περιστατικό έγινε με την παρουσία δεκάδων φωτορεπόρτερ και καμερών, έβαλε σε υποψίες τους «πονηρούς» των social media, οι οποίοι έσπευσαν να κατηγορήσουν την Χίλτον για «σκηνοθετημένη φιλανθρωπία».