Η κόρη της Μπιγιόνσε είναι έξι χρονών κι έκανε προσφορά 19.000 δολαρίων σε δημοπρασία (vids)

Gazzetta team
Η κόρη της Μπιγιόνσε είναι έξι χρονών κι έκανε προσφορά 19.000 δολαρίων σε δημοπρασία (vids)
Δεν ξέρουμε τι κάνατε εσείς όταν ήσασταν έξι χρονών, η Blue Ivy πάντως έκλεψε πάλι την παράσταση και έκανε τεράστια προσφορά σε δημοπρασία.

Η ατραξιόν του φιλανθρωπικού γκαλά της Τίνα Νόουλς, της μητέρας της Μπιγιόνσε, ήταν ξεκάθαρα η εγγονή της, Blue Ivy.

To βλαστάρι των Jay - Z και Μπιγιόνσε, πέρα από το εκκεντρικό ντύσιμο που περιλάμβανε χρυσό φόρεμα με ασορτί χρυσή περούκα κατά τα πρότυπα της μητέρας της, εμφανίστηκε στο ετήσιο Wearable Art Gala έχοντας ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε προσφορά για έναν πίνακα που απεικόνιζε σε τρυφερή ηλικία τον Σίντνεϊ Πουατιέ αρχικά για 17.000 δολάρια και ύστερα για 19.000 δολάρια! Ο Jay - Z, της άρπαξε την πινακίδα από τα χέρια προλαβαίνοντάς την από το να προσφέρει περισσότερα χρήματα, ωστόσο η 6χρονη όχι μόνο δεν αποθαρρύνθηκε, αλλά συνέχισε να... κάνει το κομμάτι της, με 10.000 δολάρια για άλλο έργο τέχνης!

A post shared by Beylite (@beylite) on

Μετά τα παραπάνω, είναι απολύτως λογικό ότι πέρασε στα ψιλά γράμματα το γεγονός ότι η Μπιγιόνσε απέσπασε το Waco Theater Humanitarian Award 2018, που συνοδεύτηκε από ένα βίντεο με τη Μισέλ Ομπάμα να της λέει «Σ' αγαπώ».

Για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που η Blue Ivy κλέβει την παράσταση από τους γονείς της, καθώς και στην απονομή των Grammy θυμίζουμε ότι τους είχε βάλει... στη θέση τους, προσπαθώντας να τους κάνει να ηρεμήσουν (!) όταν έδειχναν ενθουσιασμό.

Πηγή: reader.gr