Πατέρας Μπιγιόνσε: «Αν ήταν πιο σκουρόχρωμη δεν θα είχε αυτή την καριέρα»

Gazzetta team
Πατέρας Μπιγιόνσε: «Αν ήταν πιο σκουρόχρωμη δεν θα είχε αυτή την καριέρα»
Ο πατέρας της Μπιγιόνσε και πρώην μάνατζέρ της θεωρεί πως υπάρχει ρατσισμός στη μουσική βιομηχανία και πως ακόμα και η κόρη του αν είχε πιο σκούρα επιδερμίδα δεν θα έκανε την ίδια καριέρα.

Ο 66άχρονος πατέρας και πρώην μάνατζερ της Μπιγιόνσε όταν ακόμη εκείνη ήταν μέλος των Destiny's Child, μιλώντας στο Ebony για το βιβλίο του «Racism: From the Eyes of a Child» επεσήμανε ότι η Μπιγιόνσε και η Ριάνα αντιμετωπίστηκαν από το ραδιόφωνο και τα εμπορικά μέσα πολύ πιο ευνοϊκά μιας και έχουν πιο ανοιχτό χρώμα στο δέρμα τους.

«Οταν πρόκειται για μαύρες γυναίκες, ποιες είναι εκείνες που καταφέρνουν να παίζει η μουσική τους στο ποπ ραδιόφωνο;», ρώτησε ο Νόουλς για να απαντήσει μόνος του: «Η Μαράια Κάρεϊ, η Ριάνα, η ράπερ Νίκι Μινάζ, τα παιδιά μου (Μπιγιόνσε και Σολάνζ), και τι έχουν όλες τους κοινό;»
«Είναι όλες ανοιχτόχρωμες», απάντησε ο συνεντευξιαστής. «Νομίζεις πως είναι τυχαίο;», του είπε με νόημα.

Η Μπιγιόνσε στο μεταξύ, έχει προγραμματίσει την επιστροφή της εντός του 2018, ξεκινώντας ως headliner στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, μαζί με τους Eminem και The Weeknd. Η δε εμφάνισή της στην πρόσφατη απονομή των Grammys θεωρήθηκε fashion statement.

Πηγή: reader.gr