Ο Τζίμι Κίμελ... ανέκρινε την πορνοστάρ που πήρε 130.000 δολάρια από τον Τραμπ για να μη μιλήσει (vid)

Gazzetta team
Ο Τζίμι Κίμελ... ανέκρινε την πορνοστάρ που πήρε 130.000 δολάρια από τον Τραμπ για να μη μιλήσει (vid)
Ο Τζίμι Κίμελ φιλοξένησε την πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελ, που αποκάλυψε πως ελαβε 130.000 δολάρια για να μη μιλήσει για τις συναντήσεις που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, αποκάλυψε πρόσφατα πως ο Ντόναλντ Τραμπ της έδωσε 130.000 δολάρια για να μην μιλήσει για τις συνευρέσεις που είχαν κατά τη διάρκεια του 2016.

Η μεριά του Λευκού Οίκου έβγαλε αμέσως διάψευση: «Πρόκειται για παλιές πληροφορίες που ανακυκλώνονται. Είχαν δημοσιευθεί και διαψευστεί κατηγορηματικά ήδη πριν από τις εκλογές».

Η γνωστή πορνοστάρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ που προσπάθησε με δυσκολία να αποσπάσει λεπτομέρειες από τις συναντήσεις τους.

«Σου είπε ότι είσαι πολύ έξυπνη και μάλιστα σου ζήτησε να υπογράψεις ένα DVD σου» της είπε ο Κίμελ, «Προφανώς έχει καλό γούστο», απάντησε χαμογελώντας.

«Είχατε δείπνο μαζί και έβλεπε shark week!», είπες συνέχισε ο Κίμελ και τη ρώτησε αν είναι όλα αυτά αλήθεια, διαβάζοντας τα όσα δήλωσε.

«Νιώθω θύμα του... internet με όσα γράφονται για μένα. Περισσότερο για την οικογένειά μου και την κόρη μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το highlight της συνέντευξης ήταν η στιγμή που ο Τζίμι Κίμελ εμφάνισε
τρία καρότα διαφορετικού μεγέθους κι απλά τη ρώτησε αν θέλει να διαλέξει ένα από αυτά... υπονοώντας να του δείξει το... μέγεθος του πλανητάρχη.

Η ίδια ήταν διστακτική κι έτσι ο παρουσιαστής εμφάνισε δύο μαριονέτες. Η μία έμοιαζε στον Τραμπ και η άλλη στην Στόρμι Ντάνιελς με την ελπίδα να του απαντήσει μέσω αυτών τις ερωτήσεις του.