Οι εντυπωσιακές πορνοστάρ στην καριέρα του Ντόναλντ Τραμπ (pics)

Gazzetta team
Οι εντυπωσιακές πορνοστάρ στην καριέρα του Ντόναλντ Τραμπ (pics)
H πολυτάραχη ζωή του Αμερικανού Προέδρου έχει αφήσει εποχή με αρκετές πορνοστάρ ή πρωταγωνίστριες του Playboy να έχουν παρελάσει από το κρεβάτι του ιδιόρρυθμου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός Πρόεσδρος δεν απασχολεί μόνο στο παρόν μετά τα τερτίπια και τις γκάφες του.

Το σίριαλ «Ντόναλντ Τραμπ» παίζεται εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με τον πρώην επιχειρηματία και μεγιστάνα να απασχολεί πολύ συχνά τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης με τις ερωτικές του περιπέτειες.

Και μπορεί η νυν σύζυγός του Μελάνια να τραβάει πανω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε της εμφάνιση, όμως στο παρελθόν αρκετές ήταν εκείνες οι κυρίες, που έφτασαν πολύ κοντά στον Αμερικανό Πρόεδρο, με κοινό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων την πρότερη καριέρα τους ως πορνοστάρ ή ως «κουνελάκια» του πασίγνωστου Playboy.

Πρώτη και καλύτερη η Αν Νικόλ Σμιθ, επίσημη αγαπημένη του ιδρυτή του γνωστού περιοδικού Χιου Χέφνερ, η οποία βρέθηκε να έχει μία ερωτική περιπετειούλα με τον μετέπειτα πλανητάρχη στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Η σχέση μπορεί να μην επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα, όμως ο ίδιος ο Τραμπ υπήρξε πολύ αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του μετά τον θάνατο της Σμιθ το 2007 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. «Είδα την Άννα Νικόλ Σμιθ την πρώτη μέρα, ή εβδομάδα που ήρθε στη Νέα Υόρκη. Είχε ύψος 1,80μ. Τέλειο σώμα, τέλειο πρόσωπο και τα καλύτερα μαλλιά που έχω δει. Τα μαλλιά με φτιάχνουν, ΟΚ; Κι αυτή είχε τέλεια μαλλιά. Όταν άνοιγε το στόμα της, όμως... »

Δεύτερη κατάκτηση του ιδιόρρυθμου ισχυρού άντρα των ΗΠΑ ήταν Playmate 1998, Κάρεν Μακ Ντούγκαλ με την οποία θρυλείται ότι ο Τραμπ διατήρησε μία σχέση 10 μηνών το μακρινό 2000, ενώ είχαν πραγματοποιήσει κε κοινή εμφάνιση στο διαγωνισμό καλλιστείων Μις Υφήλιος.

Η Μακ Ντούγκαλ, πρώην νηπιαγωγός και μετέπειτα σταρ στο Playboy φέρεται να έλαβε 150.000 από αμερικανικό tabloid ώστε να αποκαλύψει όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Τραμπ.

Τη σκυτάλη έλαβε μία άλλη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που σύμφωνα με δική της μαρτυρία είχε μία και μόνο στενή επαφή με τον Πρόεδρο Τραμπ λίγο μετά τη γέννηση του τελευταίου του παιδιού το 2006 στην Νεβάδα των ΗΠΑ.

Η Ντάνιελς, που πέρασε με επιτυχία και τον ανιχνευτή ψεύδους, υποστήριξε ότι είχαν μόνο μία ερωτική επαφή σε μία μόνο στάση, ενώ ο Πλανητάρχης συνέχιζε να της τηλεφωνεί για μήνες μετά τη συνεύρεσή του, αποκαλώντας την "sweetheart" («γλύκα»).

Τελευταία στην πολύκροτη ερωτική ζωή του μεγιστάνα είναι η επίσης πορνοστάρ Βικτόρια Ζντρογκ από την Ουκρανία, η οποία υποστηρίζει ότι παρά το γεγονός ότι είχε βγει ραντεβού με τον Τραμπ, τελικά δεν κατέληξε στο κρεβάτι μαζί του διότι την ενόχλησαν οι συνεχείς κομπασμπί τους για τις ερωτικές του κατακτήσεις, καθώς όπως της ανέφερε χαρακτηριστικά «αν κάνεις σεξ μαζί μου δεν θα θες να πας με άλλον».