Η Κλόε Καρντάσιαν είναι έγκυος, γυμνάζεται και προκαλεί ορυμαγδό σχολίων (pics & vid)

Gazzetta team
Η Κλόε Καρντάσιαν είναι έγκυος, γυμνάζεται και προκαλεί ορυμαγδό σχολίων (pics & vid)
Η Κλόε Καρντάσιαν, αδερφή της Κιμ, περιμένει το πρώτο της παιδί και χαρίζει στους ακολούθους της εικόνες από την προπόνησή της.

Η 33χρονη Khloe Kardashian, μέλος της διάσημης οικογένειας των reality shows και της showbiz περιμένει το πρώτο της παιδί κι αρκετά αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ για την εγκυμονούσα σταρ αλλά και για τις συνήθειές της κατά την εγκυμοσύνη της.

Αφορμή για τα νέα επικριτικά σχόλια αρκετών χρηστών των social media ήταν η επιλογή της να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της, από την ώρα της εκγύμνασής της μαζί με την αδερφή της Kourtney σε γυμναστήριο του Λος Άντζελες, όπου και διαμένει.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έψεξαν την 33χρονη Khloe καθώς διατύπωσαν την άποψη ότι επιβαρύνει τόσο της δικής της υγεία όσο και την υγεία του εμβρύου, με την ίδια πάντως να χαρακτηρίζει ανεδαφικούς αυτούς τους ισχυρισμούς, καθώς όλες οι ενέργειές της γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη του προσωπικού της γιατρού.

Τέλος, να σημειωθεί πως η 33χρονη σταρ της showbiz είναι ζευγάρι με τον NBAer Tρίσταν Τόμσον που αγωνίζεται για λογαριασμό των Κλίβελαντ Καβαλίερς.