Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της August Ames (pics & vids)

Gazzetta team
Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της August Ames (pics & vids)
Η 23χρονη πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή, με πιθανότερη αιτία του θανάτου της να είναι η αυτοκτονία μέσω ασφυξίας. Τι είχε συμβεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Σε αυτοκτονία μέσω ασφυξίας που προήλθε από το κρέμασμά της προήλθε τελικά, ο θάνατος της πορνοστάρ Augusta Ames, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή της κομιτείας Βεντούρα της Καλιφόρνια, όπου και διέμενε με τον σύζυγό της.

Η 23χρονη Μercedes Grabowski, όπως ήταν και το πραγματικό της όνομα, βρέθηκε την Τρίτη μέσα στο σπίτι της, αναίσθητη από τον σύζυγό της, ενώ ήταν εμφανή τα σημάδια αυτοκτονίας.

Σε δηλώσεις του, Kevin Moore εμφανίστηκε συντετριμμένος, ενώ έβαλε κατά όσων της επιτέθηκαν διαδικτυακά, κατηγορώντας την ως ομοφοβική.

Στο ίδιος μήκος κύματος κινήθηκε κι ο αδερφός της James, ο οποίος σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε πως το bulling που δέχθηκε η αδερφή του, την οδήγησε στον θάνατο.

Χαμός επικρατεί στην βιομηχανία πορνό στην άλλη άκρη του Ατλάντικου

Η August Ames βρέθηκε νεκρή και όπως όλα δείχνουν, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η πιθανότερη αιτία θανάτου της είναι η αυτοκτονία.

Κάτι που ανάγκασε πολλά ΜΜΕ στις ΗΠΑ να ψάξουν να βρουν για ποιο λόγο, η 23χρονη αποφάσισε να προβεί σε αυτή την τραγική κίνησή της, με τα αποτελέσματα να έχουν προκαλέσει μεγάλο ντόρο.


Η August Ames λοιπόν στις 3 Δεκεμβρίου, είχε ποστάρει το παρακάτω μήνυμα στο Twitter, το οποίο έλεγε: «Όποια κοπέλα με αντικαταστήσει στο αυριανό γύρισμα, να ξέρει πως θα είναι μαζί με έναν άνδρα ο οποίος έχει γυρίσει gay πορνό. Απλά να το ξέρει. Οι ατζέντηδες, νοιάζονται καθόλου για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν;».



Το τιτίβισμά της αυτό, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγόρησαν ως ομοφοβική. Κάτι που φρόντισε να ξεκαθαρίσει η ίδια πως δεν ισχύει με νέο μήνυμά της: «Δεν είμαι ομοφοβική. Τα περισσότερα κορίτσια δεν κάνουμε γυρίσματα με άνδρες που έχουν γυρίσει gay πορνό για λόγους ασφαλείας. Δεν βάζω σε κίνδυνο το σώμα μου. Δεν ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή»...

Κάτι που έχει βάση, καθώς οι εξετάσεις που προηγούνται πριν από κάθε σκηνή, είναι διαφορετικές για straight και διαφορετικές για gay, ενώ ελάχιστοι είναι όσοι παίζουν και στις δύο κατηγορίες.

Το περιστατικό αυτό λοιπόν, με τις διαστάσεις που πήρε, πολλοί θεωρούν πως επηρέασε την 23χρονη, η οποία σύμφωνα με τις περιγραφές των συναδέλφων της ήταν ένας καλοσυνάτος και ευαίσθητος άνθρωπος.