Μία ομάδα παρακαλάει το PornHub για χορηγία (pics)

Gazzetta team
Μία ομάδα παρακαλάει το PornHub για χορηγία (pics)
Το μήνυμα που έστειλαν στο πασίγνωστο site, θα σε κάνει να ψηφίσεις και εσύ, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματα που ψάχνουν.

Το Pornhub δεν περιορίζεται απλά στο να ανεβάζει στο site του ερωτικά videos, προκειμένου να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του ανδρικού και του γυναικείου πληθυσμού.

Σίγουρα αυτό είναι η προτεραιότητά του, αλλά από τη στιγμή που έχει εξελιχθεί σε ένα τόσο μεγάλο brandname, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του.

Σπονσοράρει ομάδες extreme sports, φτιάχνει videos για άτομα με μειωμένη ορατότητα, ενώ πριν από λίγες ημέρες άνοιξε και το πρώτο του κατάστημα.

Στα sections του site του, υπάρχει και η κατηγορία feedback, εκεί όπου οι χρήστες του PornHub καταθέτουν τις προτάσεις τους για κάποιες βελτιώσεις, ενώ καταθέτουν και κάποια άλλα αιτήματα, τα οποία συγκεντρώνουν ψήφους.

Όπως για παράδειγμα αυτό που έχει κάνει την εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα και έχει γίνει viral, καθώς προέρχεται από την ομάδα ράγκμπι Florida Gulf Coast University, η οποία ζητάει από το site να γίνουν χορηγοί, προκειμένου να συμμετέχει στο Small College National Championship.

«Γεια σου, είμαι μέλος μίας ομάδας ράγκμπι στην Φλόριντα και ψάχνουμε απεγνωσμένα για σπόνσορες. Σκεφτήκαμε οτι το Pornhub θα ήταν μία καλή επιλογή από τη στιγμή που όλη η ομάδα το χρησιμοποιεί συχνά», ανέφερε το μήνυμα που «ανέβηκε».

Σύμφωνα με το συνημμένο έγγραφο που έστειλαν, οι χορηγίες είναι τεσσάρων κατηγοριών: Από 100 έως και 249 δολάρια, από 250 έως και 499 δολάρια, από 500 έως 749 δολάρια και από 750 έως και 1000 δολάρια.

Μήπως να βοηθούσαμε κάπως τα παιδιά;