Στριπτιτζάδικο ετοίμασε ειδικό event για έναν 23χρονο με ανίατη ασθένεια (pics)

Gazzetta team
Στριπτιτζάδικο ετοίμασε ειδικό event για έναν 23χρονο με ανίατη ασθένεια (pics)
Ο Χάρι Μπάτλερ έχει ήδη ξεπεράσει το προσδόκιμο ζωής και προσπαθεί να σβήσει όσες περισσότερες επιθυμίες έχει γράψει στην «to do» λίστα.

Αν υπήρχε βραβείο για την καλύτερη επιθυμία που έχει πραγματοποιηθεί εφέτος, τότε οι υπεύθυνοι του «Secrets in Hammersmith», ενός Strip Club στο Λονδίνο, θα έθεταν μία ισχυρή υποψηφιότητα για να το πάρουν, καθώς εκπλήρωσαν την επιθυμία του Χάρι Μπάτλερ να επισκεφτεί έναν τέτοιο χώρο...

Ο 23χρονος ταλαιπωρείται από μία μορφή μυϊκής δυστροφίας (Duchenne muscular dystrophy), η οποία του διαγνώστηκε όταν ήταν 8 ετών και εμφανίζεται μόνο αγόρια, με τους περισσότερους να μην ζουν πάνω από τα 20 χρόνια της ζωής τους. Κάτι που σημαίνει οτι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, έχει ήδη ξεπεράσει το προσδόκιμο ζωής.

Για αυτό και έχει ετοιμάσει μία λίστα με τα πράγματα που θέλει να κάνει, μεταξύ των οποίων ήταν και η επίσκεψη σε ένα στριπτιτζάδικο.

Η μητέρα του Άλισον λοιπόν, ήρθε σε επαφή με το «Secrets in Hammersmith», προκειμένου να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία του και οι υπεύθυνοι δέχθηκαν με μεγάλη χαρά, διοργανώνοντας ένα ειδικό event για τον Χάρι, ο οποίος φιλοξενήθηκε στα VIP του καταστήματος, τα οποία ήταν διακοσμημένα με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, της Τότεναμ.

Μαζί ήταν η μητέρα του Άλισον, η θεία του Αν Μέρι και η γιαγιά του Μαξίν, όμως η παρουσία τους, δεν τον εμπόδισε να απολαύσει τους χορούς τους προσέφεραν τα κορίτσια του καταστήματος.

«Ήταν καταπληκτικά, οι κοπέλες ήταν τόσο φιλικές και δεν χαλάσαμε καθόλου χρήματα. Η είσοδος ήταν δωρεάν, το ποτά μας τα κέρασε το κατάστημα, ενώ ο Χάρι απόλαυσε και μερικούς private χορούς», τόνισε η μητέρα του και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του, οπότε είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις τι λέει, αλλά έχει συναισθήματα όπως όλοι οι άνδρες. Είμαι σίγουρη πως αν ρωτήσεις κάποιον που είναι μεταξύ 18 και 30, θα σου έλεγε πως θα ήθελε να πάει σε ένα strip club. Δεν θα έχει ποτέ φιλενάδα και ήθελε να πάει σε ένα τέτοιο μαγαζί. Δεν ήταν ντροπαλός και τα κορίτσια του φέρθηκαν πολύ καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Secrets in Hammersmith για την σπέσιαλ βραδιά που ετοίμασαν για το Χάρι. Το ευχαριστήθηκε πολύ».

Μεταξύ των άλλων επιθυμιών που έχει στην λίστα του ο 23χρονος είναι να γνωρίσει τον Σάιμον Κάουελ, την Ρίτα Όρα, αλλά και τους παίκτες της Τότεναμ, ενώ ήδη έχει σβήσει, εκτός από το strip club, το ταξίδι στο Λας Βέγκας και την γνωριμία με τον Εντ Σίραν.