Πρωταγωνίστρια του Geordie's Shore αποκαλύπτει ότι είναι εξαρτημένη από τις... πλαστικές (pics & vid)

Gazzetta team
Πρωταγωνίστρια του Geordie's Shore αποκαλύπτει ότι είναι εξαρτημένη από τις... πλαστικές (pics & vid)
Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα μετά τις αποκαλύψεις του 20χρονου μοντέλου, καθώς τα αποτελέσματα των δεκάδων πλαστικών και προσθετικών επεμβάσεων είναι κάτι παραπάνω από εμφανή στο σώμα και το πρόσωπό της.

Η 20χρονη πρωταγωνίστρια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Geordie's Shore, Abbie Holborn, αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στις lifestyle εκπομπές των βρετανικών τηλεοπτικών δικτύων.

Κι όχι άδικα, αν κρίνουμε από τις επιδόσεις της στις επεμβάσεις καλλωπισμού, αφού σύμφωνα με δική της μαρτυρία, πλέον, αντιμετωπίζει τον εθισμό σε ανάλογες επεμβάσεις. Η δήλωσή της προκάλεσε αίσθηση στα βρετανικά tabloid, ενώ η 20χρονη κοπέλα, σε μόλις 2 χρόνια έχι καταφέρει να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση και το look της.

Μεταξύ των δεκάδων επεμβάσεων, η 20χρονη έχει κάνει αυξητική επέμβαση στήθους (2 φορές), έχει «φουσκώσει» τα χείλη της, έχει κάνει προθετική στα μάγουλα και το πηγούνι της ώστε το πρόσωπό της να πάρει πιο στρογγυλό σχήμα, ενώ οι ενέσεις σιλικόνης και botox αποτελούν σχεδόν καθημερινή της συνήθεια.

Eπίσης, έχει τοποθετήσει μόνιμα εμφυτεύματα ολόλευκων δοντιών ώστε το χαμόγελό της να αστράφτει σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενώ τα φρύδια της έχουν αντικατασταθεί από μόνιμα τατουάζ.

Η 20χρονη celebrity πάντως, δε φαίνεται να πτοείται από την κριτική που της ασκείται ούτε για τα αρνητικά σχόλια συγγενών και φίλων, ενώ δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τις επεμβάσεις, αρχής γενομένης από ακόμη μία προσθετική στήθους, με στόχο να φθάσει κάποια στιγμή στο επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα.