Η πορνοστάρ Asa Akira αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που της έχουν ζητήσει (pics)

Gazzetta team
Η πορνοστάρ Asa Akira αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που της έχουν ζητήσει (pics)
Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει για πολλά φετίχ, όμως αυτό πραγματικά ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Η Asa Akira αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στην βιομηχανία των ερωτικών ταινία και οι fan του είδους, σίγουρα θα έχουν βάλει έστω και μία φορά το όνομά της στο search σε κάποιο από τα sites που φιλοξενούν video πορνό.

Ακόμη όμως και αν δεν την γνωρίζετε, εύκολα μπορείτε να καταλάβετε το λόγο, βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία.
Αποτέλεσμα εικόνας για Asa Akira
Η πασίγνωστη πορνοστάρ λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην DailyStar όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που της έχει ζητήσει ένας άνδρα.

«Όταν έκανα τον ρόλο της αφέντρας, υπήρχε κάποιος που ερχόταν με πλήρες σετ οδοντίατρου. Μπαίναμε στο δωμάτιο και με έβαζε να του κουνάω τα δόντια με το εργαλείο αυτό, ενώ αυτός αυνανιζόταν».

Η 31χρονη με το look Ασιάτισας, αλλά γεννημένη στη Νεα Υόρκη, έχει μία κούκλα του σεξ που έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με το δικό της προφίλ και είναι η πιο ακριβή που κυκλοφορεί στην αγορά, κοστίζοντας περίπου 5000 ευρώ.
Asa Akira's sex doll
Ρωτήθηκε λοιπόν αν έχει υπάρξει κάποιος που θα ήθελε να συνευρεθεί ταυτόχρονα μαζί της και με την κούκλα: «Τώρα που το λες όχι και το θεωρώ προσβλητικό για εμένα. Σίγουρα θα ήταν συναρπαστικό αν ήθελε κάποιος να κάνει σεξ μαζί με μένα και την κούκλα μου, σαν να είμαστε δίδυμες.
Νομίζω ότι θα μπορούσα σίγουρα να μπω σε αυτό τον ρόλο.

Θα μπορούσε βέβαια να έχει σεξουαλική επαφή με την κούκλα μου και να με έβαζε να παρακολουθώ από μια γωνιά του δωματίου».
Αποτέλεσμα εικόνας για Asa Akira