Κι ο Σιλβέστερ Σταλόνε στη δίνη αποκαλύψεων για σεξουαλικά σκάνδαλα και βιασμό

Gazzetta team
Κι ο Σιλβέστερ Σταλόνε στη δίνη αποκαλύψεων για σεξουαλικά σκάνδαλα και βιασμό
Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, να εξανάγκασε μία ανήλικη κοπέλα να συμμετάσχει σε σεξουαλικό όργιο μαζί με τον σωματοφύλακά του.

Οι καταγγελίες, οι οποίες ήρθαν στην επιφάνεια αρκετά χρόνια μετά την πραγματοποίησή των πράξεων, αναφέρονται σε ένα περιστατικό πίσω στο 1986, όταν ο ηθοποιός ήταν 40 χρονών, κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail, ο ηθοποιός αφού κάλεσε στο δωμάτιό του μία 16χρονη θαυμάστριά του, την εξανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά με τον σωματοφύλακά του, ενώ στη συνέχεια την απείλησε να μην μιλήσει σε κανέναν για όσα συνέβησαν, πριν επιδοθεί κι εκείνος σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης κοπέλας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση είχε φτάσει μέχρι τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες δεν κατόρθωσαν να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες, καθώς συνάντησαν την άρνηση της κοπέλας να καταθέσει ενόρκως εναντίον του ηθοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις ένα χρόνο μετά το περιστατικό, η ετεροθαλής αδερφή του Σταλόνε, τον κατήγγειλε για παρόμοιες πράξεις, σε μία υπόθεση που λύθηκε με εξωδικαστικό συμβιβασμό, ενώ ο σωματοφύλακάς του σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικών το 2013, όταν δεν σταμάτησε για έλεγχο στο όχημά του.