Οι Ιρλανδοί πέρασαν τον τυφώνα Οφέλια, βλέποντας πορνό (pics)

Gazzetta team
Οι Ιρλανδοί πέρασαν τον τυφώνα Οφέλια, βλέποντας πορνό (pics)
Το PornHub δημοσίευσε τα στατιστικά του την ημέρα που ο τυφώνας Οφέλια χτύπησε την Ιρλανδία και αποκάλυψε αυτό που όλοι περιμέναμε.

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου, η Ιρλανδία χτυπήθηκε από ένα ισχυρό τυφώνα, ο οποίος ανάγκασε σχεδόν όλη την χώρα να κλειστεί στα σπίτια της. Κυβερνητικά κτήρια και ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν λειτούργησαν, τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν κινήθηκαν και γενικώς στους δρόμους δεν κυκλοφορούσε ψυχή.

Η κατάσταση αυτή αποτέλεσε μία καλή αφορμή, προκειμένου το PornHub να τσεκάρει την επισκεψιμότητα του και το αποτέλεσμα των στατιστικών ήταν αυτό που όλοι περιμέναμε. Οι Ιρλανδοί, όντας κλεισμένοι στο σπίτι τους, πέρασαν ευχάριστα την ώρα τους βλέποντας πορνό.

Κάτι που είχε αρχίσει να φαίνεται από τα ξημερώματα, καθώς στις 2:00 η επισκεψιμότητα σε σχέση με τις άλλες συνηθισμένες μέρες, σημείωσε αύξηση 48%. Ακολούθησε μία... βουτιά, ενώ από τις 7:00 το πρωί άρχισε πάλι η θεαματική άνοδος που έφτασε ακόμη και το 53% στις 15:00.

Όσον αφορά το φύλο των επισκεπτών, υπήρξαν και εκεί διαφορές... Στις 2:00 τα ξημερώματα για παράδειγμα οι άνδρες ήταν περισσότεροι κατά 53%, ενώ στις 3:00 ανέλαβαν ο γυναικείος πληθυσμός με την άνοδο του σε σχέση με τις άλλες ημέρες να φτάνει το 68%.

Αν μη τι άλλο, οι Ιρλανδοί πέρασαν σίγουρα ευχάριστα την ώρα τους...