Από εγκληματίας μοναχός ο Πάσσαρης!

Gazzetta team
Από εγκληματίας μοναχός ο Πάσσαρης!
Την επιθυμία του να ασπαστεί τον μοναχισμό εκφράζει ο Κώστας Πάσσαρης, όπως αποκάλυψε ο πνευματικός του πατέρας στον ρουμάνικο Τύπο!

Ο περιβόητος Έλληνας κακοποιός κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Γκέρλας στη Ρουμανία από το 2001, για φόνους, αποδράσεις και πολλά άλλα εγκλήματα. Μάλιστα στο παρελθόν είχε προκαλέσει με δηλώσεις του κατά των αστυνομικών ("Θα σκοτώσω 3 αστυνομικούς").

Τώρα όμως δηλώνει μετανοημένος! Έτσι ισχυρίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Jurnalul National» του Βουκουρεστίου ο ιερωμένος στον οποίο οφείλεται η θεαματική μεταστροφή του κακοποιού, ο «άγιος» των φυλακισμένων αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ιωάννης Ραπτόπουλος, ο οποίος έκανε και μία αποκάλυψη!

Ότι ο Πάσσαρης θέλει να μονάσει.

Δήλωσε μάλιστα ότι ο Πάσσαρης ακολουθεί το βαρύ μοναχικό τυπικό στη φυλακή, νηστεύει Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ ξυπνάει από τα χαράματα προκειμένου να διαβάσει τον Όρθρο! Φυσικά το κομποσκοίνι δεν λείπει από τα χέρια του...

Η φυλακή άλλαξε ριζικά τον Πάσσαρη τόνισε ο πνευματικός του συν τοις άλλοις.

Τώρα αν αυτή η είδηση είναι ένα... κόλπο του βαρυποινίτη Πάσσαρη για να κερδίσει την ελευθερία του ή έχει όντως αλλάξει, δεν θα το μάθουμε ποτέ.