Συνέλαβαν 52χρονο φυγόποινο στην Ηλεία

Gazzetta team
Συνέλαβαν 52χρονο φυγόποινο στην Ηλεία
Ο φυγόποινος έπεσε σε τυχαίο μπλόκο αστυνομικών που του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι ο ανακριτής Σύρου είχε εκδώσει δυο εντάλματα σύλληψής του για υπεξαίρεση, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις.

Σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων αναζητούσαν οι αστυνομικοί έναν 52χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδίκες και δυο εντάλματα σύλληψης, αλλά εκείνος είχε βρει καταφύγιο στον Πύργο! Τελικά, όμως, έπεσε στα χέρια ανδρών της τοπικής Ασφάλειας.

Ο φυγόποινος έπεσε σε τυχαίο μπλόκο αστυνομικών που του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι ο ανακριτής Σύρου είχε εκδώσει δυο εντάλματα σύλληψής του για υπεξαίρεση, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μήλου για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας, παράβαση του νόμου περί επιταγών και υπεξαγωγή εγγράφων, καθώς με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών και χρηματική ποινή 10.500 ευρώ.

*** Παράνομα βρισκόταν στη χώρα ένας 30χρονος Αλβανός, αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη αιτία για την οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων. Από τον έλεγχο των στοιχείων του εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φαρκαδόνας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του Κ.Ο.Κ. και κατοχή λαθραίου εμπορεύματος, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και 20 ημερών και χρηματική ποινή 400 ευρώ.

*** Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, επτά μηνών και 17 ημερών είχε επιβληθεί για αντίσταση, απειλή και διακεκριμένες κλοπές σε έναν 37χρονο Έλληνα με καταδικαστική απόφαση που είχε εκδώσει σε βάρος του το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας. Ο φυγόποινος συνελήφθη στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και θα οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 34χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών για απλή σωματική βλάβη.

*** Με τον ίδιο τρόπο συνελήφθη στην Πάτρα από άνδρες της Ασφαλείας και ένας 52χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για κλοπή με ποινή φυλάκισης 14 μηνών.

Πηγή: protothema.gr