Οι «Έλληνες θεοί» του Κέιμπριτζ φωτογραφήθηκαν γυμνοί για ιερό σκοπό

Gazzetta team
Οι «Έλληνες θεοί» του Κέιμπριτζ φωτογραφήθηκαν γυμνοί για ιερό σκοπό
Οι αθλητές, άνδρες και γυναίκες των ομάδων κολύμβησης, χόκεϊ, ποδοσφαίρου και στίβου, παρουσίασαν ένα εκπληκτικής αισθητικής αποτέλεσμα.

Μοιάζουν με αρχαίους Έλληνες θεούς που κατέβηκαν από τον Όλυμπο... Αγόρια και κορίτσια που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, στην Αγγλία και συμμετέχουν στις αθλητικές ομάδες του δημοφιλούς ιδρύματος, φωτογραφήθηκαν γυμνοί για τις ανάγκες ενός ιερού σκοπού.

Σε μία εκπληκτικής καλαισθησίας και τέχνης φωτογράφιση, οι αθλητές-σπουδαστές συνδύασαν την ομορφιά του σώματος, με την υπέροχη αίσθηση που αναδύεται μέσα από την έμπνευση.

Οι αθλητές, άνδρες και γυναίκες των ομάδων κολύμβησης, χόκεϊ, ποδοσφαίρου και στίβου του Κέιμπριτζ, παρουσίασαν ένα εκπληκτικής αισθητικής αποτελέσμα, με θεματικές φωτογραφίες και άκρως αισθητικές πόζες, οι οποίες, ωστόσο, δεν εκφυλίζουν την προσπάθεια.

Τα γυμνασμένα κορμιά των αθλητών και αθλητριών μοιάζουν με αγάλματα από άλλη εποχή, ενώ η σκηνοθεσία κάθε φωτογραφίας παραπέμπει σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα.

Το όλο πρότζεκτ οργανώθηκε από την 21χρονη τετραετή φοιτήτρια Ροβένα ΜακΓκίλ, μαζί με την επίσης 21χρονη συμφοιτήτριά της, Κάτλιν Γουίτμπι. Η φωτογράφηση έγινε για τις ανάγκες ενός ξεχωριστού ημερολογίου, το οποίο θα αποφέρει χρήματα που θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Θαυμάστε το υπέροχο αποτέλεσμα...















Πηγή: protothema.gr