Τύπος διέλυσε το αστέρι του Τραμπ στο Χόλιγουντ (vid)

Gazzetta team
Τύπος διέλυσε το αστέρι του Τραμπ στο Χόλιγουντ (vid)
Ένας άνδρας ονόματι Τζέιμι Ότις παραδέχτηκε ότι ευθύνεται για τη ζημιά - Ομολόγησε ότι σκόπευε να αφαιρέσει το αστέρι και να το πουλήσει σε δημοπρασία

Οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες ερευνούν την υπόθεση του βανδαλισμού του αστεριού του Ντόναλντ Τραμπ στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλιγουντ.

Ένα βίντεο που ήρθε στ σδημοσιότητα και κάνει το γυρο του διαδικτύου δείχνει έναν άνδρα να διαλύει με έναν κασμά το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλιγουντ.
Σύμφωνα με την αστυνομικό Μέγκαν Αγκιλάρ, η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο τα ξημερώματα της Τετάρτης, έπειτα από μια πληροφορία ότι το αστέρι του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία καταστράφηκε από χτυπήματα με βαριοπούλα.

Ένας άνδρας που είπε ότι ονομάζεται Τζέιμι Ότις παραδέχτηκε ότι ευθύνεται για τη ζημιά. Ο Ότις είπε στον ιστότοπο Deadline Hollywood ότι σκόπευε να αφαιρέσει το αστέρι και να το πουλήσει σε δημοπρασία. Τα έσοδα θα τα έδινε στις 11 γυναίκες που κατηγορούν τον Νεοϋορκέζο μεγιστάνα για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Αγκιλάρ είπε ότι είναι ενήμερη για το δημοσίευμα, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν ο Ότις είναι ύποπτος για την υπόθεση ή όχι.

Ο Τραμπ τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας το 2007 για τη δουλειά του στο ριάλιτι σόου "The Apprentice" του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

Πηγή: protothema.gr