Ο Μπιλ Γκέιτς θα αφήσει ελάχιστη από την περιουσία του στα παιδιά του (vid)

Gazzetta team
Ο Μπιλ Γκέιτς θα αφήσει ελάχιστη από την περιουσία του στα παιδιά του (vid)
Ο Μπιλ Γκέιτς δεν θα αφήσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του, αλλά προτίθεται να την προσφέρει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η περιουσία του φτάνει τα 78 δισ. δολάρια και επιθυμεί να την δώσει σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη και τα παιδιά του είναι «περήφανα» γι’ αυτό, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του.

Ωστόσο, ο Γκέιτς επεσήμανε ότι θα τους δώσει χρήματα ώστε να έχουν την «κατάλληλη εκπαίδευση» και να ξεκινήσουν την δική τους καριέρα.

«Τα παιδιά θα λάβουν κάποια χρήματα, δεν θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα. Θα προσπαθήσουν και θα τα καταφέρουν, δημιουργώντας τη δική τους καριέρα» δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς και συμπλήρωσε: «θέλω τα παιδιά μου να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Δεν είμαι υπέρ στο να έχουν τα παιδιά μου πολλά χρήματα στα χέρια τους. Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στο να ακολουθήσουν τα παιδιά μου τη δική τους πορεία».

Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη κόρη του δισεκατομμυριούχου είναι η 20χρονη Τζέννιφερ, ακολουθεί ο 17χρονος Ρόρι και η μικρότερη είναι η 14χρονη Φιμπ.

Πηγή: topontiki.gr