«Ο Μάικλ Τζάκσον με βίασε όταν ήμουν 12 ετών»

Gazzetta team
«Ο Μάικλ Τζάκσον με βίασε όταν ήμουν 12 ετών»
Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά μέσα στο σπίτι του Μάικλ Τζάκσον, και στη συνέχεια την πλήρωσε 900.000 δολάρια για να μην μιλήσει.

Nέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον έρχονται στη δημοσιότητα, αφού μια γυναίκα υποστηρίζει ότι ήταν ένα από τα θύματά του και έχει κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Το θέμα αποκάλυψε το ΤΜJ, όπου περιγράφεται ότι η γυναίκα η οποία εμφανίζεται με το ψευδώνυμο «Jane Doe» γνώρισε τον βασιλιά της ποπ στην έπαυλή του στο Hayvenhurst το 1986, όταν ήταν 12 ετών.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο σταρ την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στο σπίτι του και στη συνέχεια την πλήρωνε για να μην μιλήσει.

Σύμφωνα με την αγωγή που έχει καταθέσει κατά της οικογένειας, ο Τζάκσον την άγγιξε στα γεννητικά της όργανα, την φίλησε στο στόμα και την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Ενα από τα μηνύματα που ο Τζάκσον φέρεται να έχει στείλει στην ανήλικη

Το φερόμενο ως θύμα, ισχυρίζεται ότι η κακοποίησή της συνεχίστηκε μέχρι τα 15 της, όταν εκείνος άρχισε να την δωροδωκεί στέλνοντάς της χρήματα.

Το πρώτο τσεκ ήταν μικρό, μόλις 2.500 δολάρια, αλλά συνεχίστηκε με μια επιταγή 600.000 δολαρίων το 1993. Για πάνω από τρία χρόνια, από το 1993 μέχρι το 1996, η νεαρή έλαβε περισσότερα από 900.000 δολάρια, σύμφωνα με την αγωγή που έχει καταθέσει.

Μάλιστα της έστελνε και χειρόγραφα μηνύματα όπου έγραφε ότι είναι τρελός για αυτήν την αγαπά και τα υπέγραφε ως Michael ή ως Monopoly King.

Ενα από τα μηνύματα που ο Τζάκσον φέρεται να έχει στείλει στην ανήλικη

Σήμερα, έχει κάνει αγωγή κατά της οικογένειας ζητώντας αποζημίωση για συναισθηματική δυσφορία, αμέλεια και άλλες κατηγορίες.

Οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι αυτές οι επιταγές αποδεικνύουν ότι πληρώθηκε για να σιωπήσει.

Αυτή είναι η πρώτη περίπτωση όπου γυναίκα κατηγορεί τον Τζάκσον για σεξουαλική επίθεση.

Η οικογένεια Τζάκσον αρνείται τις κατηγορίες, μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια να πιάσουν λαχείο καταθέτοντας μήνυση πάνω από 7 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson και περίπου 30 χρόνια μετά την υποτιθέμενη διάπραξη των περιστατικών. Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί δεν έχουν καμία αξία. Δεν είναι τυχαίο επίσης που εκπροσωπείται από τους δικηγόρους που εμπλέκονται σε άλλες δύο σοβαρές υποθέσεις που έχουν αξιώσεις από τις επιχειρήσεις του».

Πηγή: thetoc.gr