Βρήκαν ξανά φορτίο με χασίς στα Ιωάννινα

Gazzetta team
Βρήκαν ξανά φορτίο με χασίς στα Ιωάννινα
Και τα δυο οδηγούσαν ομογενείς από την Αλβανία, από τους οποίους ένας 51χρονος λειτουργούσε ως προπομπός για να εντοπίζει τυχόν μπλόκα

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν τις τελευταίες οι απόπειρες εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων χασίς από την γειτονική Αλβανία, με το ένα φορτίο να διαδέχεται το άλλο. Άλλη μια προσπάθεια μεταφοράς ναρκωτικών, όμως, έπεσε στο κενό.

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που οργάνωσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, εντοπίστηκαν δυο αυτοκίνητα να κινούνται ύποπτα στην περιοχή Πρωτόπαππα και ακινητοποιήθηκαν.

Και τα δυο οδηγούσαν ομογενείς από την Αλβανία, από τους οποίους ένας 51χρονος λειτουργούσε ως προπομπός για να εντοπίζει τυχόν μπλόκα.

Το δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 42χρονο, μετέφερε 24 συσκευασίες που περιείχαν 47 κιλά και 850 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Τα δυο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν μαζί με 220 ευρώ και τέσσερα κινητά που είχαν πάνω τους οι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: protothema.gr