Ομολόγησε on camera το βιασμό και τη δολοφονία 4χρονης

Gazzetta team
Ομολόγησε on camera το βιασμό και τη δολοφονία 4χρονης
Η συγκλονιστική αποδοχή του εγκλήματος και η περιγραφή στην αστυνομία των κινήσεών του

Η εμμονή μίας δημοσιογράφου της τουρκικής τηλεόρασης έβγαλε μία από τις συγκλονιστικότερες live ειδήσεις στην ιστορία της ενημέρωσης. Μετά από επίμονες ερωτήσεις, ο Τούρκος Ιμέτ Ακτούρκ ομολόγησε live on camera το βιασμό και τη δολοφονία της 4χρονης Ιρμάκ Κουπάλ, η οποία είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες από το σπίτι της στη Δυτική Τουρκία.

Η παρουσιάστρια Μουγκέ Ανλί, άσκησε μεγάλη πίεση στον άνδρα αυτόν, προκειμένου να της πει τι είχε συμβεί. Στην αρχή δεν ενέδωσε, αλλά η επιμονή της Ανλί τον «λύγισε», με αποτέλεσμα να «σπάσει» και να ομολογήσει ότι εκείνος είναι ο υπεύθυνος για το θάνατο το μικρού κοριτσιού.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ιμέτ Ακτούρκ συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο κρατητήριο, όπου αποκάλυψε ολόκληρη τη δράση του, ομολογώντας πως πριν τη σκοτώσει, είχε βιάσει το 4χρονο κορίτσι. Ο δράστης ομολόγησε ότι αρχικώς έβαλε το κορμάκι της σε έναν σάκο και στη συνέχεια το μετέφερε σε έναν δημόσιο κάδο. Όταν διαπίστωσε ότι ο κάδος δεν άδειασε τις επόμενες ημέρες, πήρε το άτυχο κοριτσάκι και το μετέφερε σε άλλο μέρος. Μετά από δύο ημέρες, η αστυνομία βρήκε το 4χρονο παιδί στην περιοχή.

Η οικογένεια του κοριτσιού απευθύνθηκε στην εκπομπή της Ανλί, η οποία αναζητά χαμένους ανθρώπους, προκειμένου να ξετυλιχθεί το κουβάρι της μακάβριας αυτής ιστορίας. Το παιδάκι, μάλιστα, είχε γεννετικό πρόβλημα στο πόδι του και επομένως από μόνο του, δεν θα μπορούσε να έχει απομακρυνθεί τόσο, ώστε να χαθεί.

Πηγή: protothema.gr