Παράταση στην αγωνία για τις άδειες! Δεν έβγαλε απόφαση το ΣτΕ

Gazzetta team
Παράταση στην αγωνία για τις άδειες! Δεν έβγαλε απόφαση το ΣτΕ
Την Τετάρτη το απόγευμα θα συνεδριάσει και πάλι η Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου !

Ολοκληρώθηκε μετά από 4 ώρες η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες χωρίς να ληφθεί κάποια απόφαση.
Ετσι, η διάσκεψη θα επαναληφθεί την Τετάρτη το απόγευμα όπου αναμένονται οι κρίσιμες αποφάσεις από την Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έκρινε παραδεκτές και νόμιμες τις προσφυγές των καναλιών, με τις οποίες ζητούν να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά και να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζονται σε τέσσερις οι τηλεοπτικές άδειες, νομικοί και πολιτικοί κύκλοι εκτιμούν ότι οι πιθανότητες επικράτησης της κυβερνητικής θέσης έχουν περιοριστεί σημαντικά.

Η διάσκεψη έγινε μέσα σε ένα εκρηκτικό πολιτικό τοπίο, στο οποίο η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα, σε μια παρτίδα κόκκινο-μαύρο, όπου ή θα τα κερδίσει όλα ή θα τα χάσει όλα στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. «Είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα. Εως το τέλος της το πολιτικό τοπίο μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό», παρατηρούν πολιτικοί παράγοντες, επισημαίνοντας οτι όλα θα κριθούν έως την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πολιτικό κλίμα που θα επικρατήσει στον εορτασμό της.

Πηγή: protothema.gr